İlvi, İstinyePark'ta yeni tasarımlarını tanıttı

İlvi, İstinyePark'ta yeni tasarımlarını tanıttı

İLVİ, İstinyePark İzmir’de cemiyet hayatının tanınmış isimleri, influencerlar ve basın mensupları keyifli bir etkinlikte bir araya geldi.

Tescilli dünya güzeli Yüksel Ak ev sahipliğinde, Harmoni Network organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte davetliler, çabasız şıklığın anahtarı rengarenk tasarımları yakından inceleme ve deneme imkanı buldu.

YENİ KOLEKSİYON BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kendini yenilemek ve sezonun enerjisini yansıtmak isteyenler için özenle hazırlanmış yeni sezon ayakkabı ve çanta koleksiyonuyla İlvi'nin mevsimin ruhunu yansıtan tasarımları konuklar tarafından büyük ilgi gördü.

2.jpg

Kış mevsiminin büyüleyici atmosferini yansıtan özgün tarzları ve yüksek kalitenin bir araya geldiği 2023-24 Kış koleksiyonunu beğenen konuklar İlvi farkını bir kez daha deneyimledi. Bol bol alışveriş yapan davetliler bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kadın ayakkabılarında Western esintileriyle bezenmiş botlar ve çizmeler, her adımda zarafeti yansıtan kalın topuklu stilettolar, şehrin koşturmacasında sizi yalnız bırakmayacak babetler, makosenler ve loaferlar bulunuyor. Bu koleksiyon, modern çizgileri ve benzersiz konforu bir araya getirerek sizi sadece sıcak tutmakla kalmayacak, aynı zamanda stilinize de büyüleyici bir dokunuş katacak.

5.jpg

Erkek koleksiyonunda ise İLVİ, zamansız klasik ayakkabıları, göz alıcı toka detaylarına sahip botları ve makosenleri, şehir yaşamının enerjik ritmine ayak uyduran kalın tabanlı bot tasarımları ile dikkat çekiyor. İLVİ erkek koleksiyonu, her anınıza eşlik ederek tarzınızı tamamlamak için tasarlanmış.

İLVİ'nin 2023-24 Kış koleksiyonu, hem kadınlar hem de erkekler için konforlu ve şık bir görünüm yaratmanın anahtarını sunuyor. Tarzınıza çarpıcı bir dokunuş katmak ve soğuk kış günlerinde bile sıcak ve şık görünmek istiyorsanız, İLVİ her zaman en iyi seçeneklerden biri olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.