İlyas Salman Aydın'da Gözaltına Alındı!

İlyas Salman Aydın'da Gözaltına Alındı!

Trendeki Yolcu isimli filminin çekimlerine devam eden Salman'ı polis gözaltına aldı.

Aydın'da çekimlerine devam ettiği Trendeki Yolcu filminde rol alan İlyas Salman, filmin tanıtım toplantısı yapılan otelde yasak olmasına rağmen alkol tüketip taşkınlık yarattığı için gözaltına alındı. Salman ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Dün gece meydana gelen olayda Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait otelde gerçekleşti. İlyas Salman'ın da rol aldığı filmin ekibi film tanıtımı için Zincirlihan Otel'de buluştu. İddialara göre alkol kullanmanın yasak olduğu belirtilen otelde uyarıları dikkate almayan Salman alkolün etkisiyle taşkınlık çıkartınca otel yönetimi tarafından şikayet edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri Salman'ı gözaltına alarak karakola götürdü. Burada ifade veren salman serbest bırakıldı.

Oyuncunun arkadaşları tepki gösterirken, film yönetmeni Hamit Şahin şu açıklamayı yaptı:

"İlyas Bey alkol alınması yasak olan bir yerde alkol aldığı için şikayet üzerine polis merkezine getirildi. Emniyet müdürümüzle görüştük, herhangi bir sıkıntı yok. Taraflar birbirinden şikayetçi oldukları için ifade veriyorlar. Doktor raporunun alınmasının ardından serbest kalacak. Ayrıca bizim büyükşehir belediye başkanıyla bir sıkıntımız falan yok, kendisine hakaret etmiş değiliz" 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.