İlyas Salman'dan şok açıklamalar!

İlyas Salman'dan şok açıklamalar!

Cansu Canan Özgen'in yönelttiği 40 zorlu soruya yanıt veren usta oyuncu İlyas Salman'ın Doğu Perinçek ve Cübbeli Ahmet Hoca hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

BluTV'nin BBO Yapım'a ait 'hard talk' formatındaki programı 40'ın yeni konuğu oyuncu İlyas Salman oldu. Başarılı sunucu ve haberci Cansu Canan Özgen, bu sefer zorlu 40 sorusunu İlyas Salman'a yöneltti. Yapımcılığını ise Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu'nun üstlendiği programda usta oyuncu Salman, soruların tamamına tüm içtenliğiyle yanıt verirken, Doğu Perinçek, Cübbeli Ahmet Hoca için söyledikleri dikkat çekti.

DOĞU PERİNÇEK RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A YALAKALIK YAPTI

Cansu Canan Özgen: Doğu Perinçek sizi hayal kırıklığına uğrattı mı?

İLYAS SALMAN: Evet. İktidara yalakalık yaparak, Sn. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yalakalık yaparak beni soğuk bir duşun içerisine soktu, buzların içerisindeyim şu anda. Eskiden verdiğim desteklerin hepsini geri çekiyorum.

ilyas-salman-hakkinda-6-yila-kadar-hapis-istemiyle-dava-acildi-9ssg.webp

İLYAS SALMAN, MİNİBÜSTE KARŞILAŞTIĞI CÜBBELİ AHMET HOCA'YA NE DEDİ?

CÜBBELİ AHMET HOCA İLYAS SALMAN'IN HANGİ FİLMİNİ İZLEMELİ?

Cansu Canan Özgen: Cübbeli Ahmet Hoca, Antalya’da havaalanında denk düşüyorsunuz. Görevliler minibüsleri karıştırmışlar ve sizi Cübbeli Ahmet Hoca’nın minibüsüne yönlendirmişler… Karşılaşınca, Cübbeli Ahmet’e hakaret ettiğiniz rivayetleri var. Cübbeli Ahmet Hoca, hangi İlyas Salman filmini mutlaka izlemeli?

İLYAS SALMAN: Talihli amele. O bir sınıf filmidir, sosyalist bir filmdir, işçi sınıfı ve burjuvazi arasındaki problemi, ana çelişkiyi anlatır, onu izlesin. Arabadan inerken söyledim ‘Bir gün Atatürk gelecek tekrar, hepinizin anasını ağlatacak’ dedim ve indim arabadan.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.