İmamoğlu: Millet size 31 Mart’ta haddini bildirecek

İmamoğlu: Millet size 31 Mart’ta haddini bildirecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bize saldırıya geçenlere bildireyim, millet size 31 Mart’ta haddini bildirecek. Bizimle dalga geçen aklı hafif alaycı tebessümle karşılıyorum" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Ataköy’de bulunan ‘Baruthane Yapılarının’ restore edilişinin açılışında konuştu.

Ekrem İmamoğlu konuşmasında, “Bizimle dalga geçen aklı hafif alaycı tebessümle karşılıyorum” dedi.

82808-001.jpg

İmamoğlu şöyle konuştu; “Biz başkalarını ayrıştırıp düşmanlık sahası oluşturmuyoruz. Geçmiş ile geleceği buluşturuyoruz. Geçmiş ile geleceği barıştıran, bir arada tutan İstanbul’un her insanının kaynaştırmaya gayret eden anlayışız. Bize saldırıya geçenlere bildireyim, millet size 31 Mart’ta haddini bildirecek. Bizimle dalga geçen aklı hafif alaycı tebessümle karşılıyorum. 5 yılda ecdadımıza ve mirasımıza yönelik yaptığımız satır başı işler var. İstanbul’da birçok işgal alanına, bizimle karşılıklı anlayışla ne yaptığımızı anlattığımızda saygı gösteren, yüzde 80 noktada bu alanları uzlaşı ile temizledik. Ama Üsküdar’da vandalizmle engel olmak isteyenlere devletin gücünü gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Buna engel olmak isteyen bir bakanlığın, mülki idarenin, kanunen yıkmamız gereken sahanın önüne barikat, polis yığdığını da yaşadık. Eğilip bükülmeden hedefe yürüyeceğiz. 16 milyon insanımızın huzuru kazanacak.”

İmamoğlu, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Kurum hakkındaki soruya şu cevabı verdi; "Öncelikle sayın Kurum'a hayırlı olsun demek istiyorum. Bir siyasi kurumun adayıyla ilgili söyleyeceğim tek şey şu; İstanbul odaklı, faaliyet yapılan, yapılamayan bir süreçle değerlendirilen bir seçim olsun. Bize centilmenlik dışı, usul ve üsluplarla hareket edenlere de ben veya yol arkadaşlarım gereken cevabı verecek."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.