İmamoğlu, Saraçhane’de konuştu: ‘Her şey çok güzel olacak’

İmamoğlu, Saraçhane’de konuştu: ‘Her şey çok güzel olacak’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hapis cezası aldığı duruşma sonrası İYİ Parti lideri Meral Akşener ile birlikte Saraçhane’de konuştu.

Siyasi yasak ve iki yıl hapis cezasından sonra Saraçhane’de konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Ekrem İmamoğlu, " Hukuka ve demokrasiye karşı asla mücadele edemeyecekler. İstanbul’da kocaman bir demokrasi tokadı attınız. Seçimi vermek istemediler, söke söke aldınız. 6 Mayıs’ta seçimi iptal ettiler. Tokadı misli misli attınız ama doymadılar, doyamadılar. Bugünkü davada verdikleri ceza, ortaya koydukları irade çirkin bir sonuçtur."

'BU ÜLKENİN UMUDA İHTİYACI VAR!'

imamoglu-aksener.webp

İmamoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti:

'Bu ülkenin umuda ihtiyacı var. Umudunuz eksilmesin. Buradan İstanbullu hemşehrilerime sesleniyorum. Buradan sadece İstanbul’a değil Ankara’ya, İzmir’e, Hakkari’ye, Sinop’a, Adana’ya, Trabzon’a sesleniyorum. Burada yaşatılan şey ülkemizin her yerindeki insanlarımıza yaşatılabilir. Bizi mahkum etmeye kalkanları pişman edeceğiz. Sandıkta edeceğiz, sandıkta. İstanbul’da başardık, Türkiye’de başaracağız! Aradan 3,5 sene geçmiş olabilir ama hala gençliğim var ama hala umudumuz yüksek. Benim gibi milyonlarca ceketini çıkarıp kollarını sıvayacak Türk milleti var. 2023’te her şey çok güzel olacak."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.