İmza gününde Gülben Ergen izdihamı

İmza gününde Gülben Ergen izdihamı

Gülben Ergen listelerde ilk sırada yer alan söz ve müziği Sezen Aksu imzalı “Yansın Bakalım” isimli yeni şarkısıyla uzun bir aradan sonra sevenleriyle biraraya geldi.

2017 yılı bitmeden güçlü bir şarkıyla sevenlerini mutlu eden Gülben Ergen’in Yansın Bakalım şarkısı hem dinlenme hem de klibiyle izlenme rekorları kırıyor. Dijital platformlarda en çok dinlenen şarkı olan Yansın Bakalım müzik marketlerde de en çok satan single albüm listelerinde 1 numaraya yerleşti.

Sezen Aksu’nun ustalığını konuşturduğu yeni single albümü “Yansın Bakalım”ın ilk hayran buluşmasında izdiham yaşayan Gülben Ergen ‘in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Kırmızı Biber Simge oldu..

Hayranları Gülben Ergen’e Yansın Bakalım şarkısının sözlerinde geçen “acı biber” ile de sürpriz yaptı. İmza gününe kırmızı biber ile gelen hayranları eğlenceli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Fotoğraftaki Kazak...

Gülben Ergen imza gününe yeni şarkısının tanıtımı için Nihat Odabaşı’na çektirdiği fotoğraflarda giydiği ve basında çok yer alan kazağıyla geldi. Hayranlarının aldığı kazağın kendisine uğur getirdiğini söyleyen Gülben Ergen, 4 saatten fazla imza gününde kaldı.

Kendisini yalnız bırakmayan 7 ‘den 77 ‘ye tüm hayranlarıyla fotoğraf çektiren Gülben Ergen, kimi zaman fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarının telefonlarını alarak kendisi selfie çekti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.