İnci Vakfı'ndan 19 Mayıs coşkusu

İnci Vakfı'ndan 19 Mayıs coşkusu

İnci Vakfı Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı Özel Konseri gerçekleştirecek.

Cevdet İnci Eğitim Vakfı’nın Bornova Belediyesi katkılarıyla yürüttüğü, çocukları sanatla buluşturan projesi İnci Vakfı Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı Özel Konserini 18 Mayıs’ta gerçekleşecek.

47 çocuk ve gençle sahne alacak olan orkestra, bayram coşkusunu yansıtan 15 klasik müzik eseriyle seyircilerle buluşacak.

İnci Vakfı Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı’nda İzmirlilere bayram coşkusunu yaşatmak için Şef Tolga Akın yönetiminde sahneye çıkıyor. 7-18 yaş arası çocukları müzikle sosyal hayata kazandırmayı hedefleyen İnci Vakfı Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı Özel Konserini bu yıl 18 Mayıs Perşembe günü, saat 18:30’da Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda verecek.

İnci Vakfı Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 2023 yılında yaptığı öğrenci alımlarıyla birlikte 100 çocuk ve gençle çalışmalarına devam ediyor. Kurulduğu ilk günden bu yana Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Cumhuriyet Bayramı ve özel günlerde konser veren Orkestra, bu yıl ilk defa 19 Mayıs’ı seyircilerle kutlayacak. Ücretsiz konsere İzmirliler ve bölge halkının tamamı davetli.

inci-vakfi-ibb-2.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.