İncirle cevizi karıştırıp yerseniz...

İncirle cevizi karıştırıp yerseniz...

Etkisine inanamayacaksınız. İncir ve ceviz birlikte tüketildiğinde bakın nasıl bir faydası varmış...

Bazı yiyecekleri birlikte yemenin kilo vermeyi hızlandırdığını biliyor muydunuz? Sizin için en hızlı yağ yakan yiyecekleri bir araya getirdik. İşte hızlı kilo verdiren yiyecek kombinasyonları…
 

Yulaf ve fıstık ezmesi

Yulaf en sağlıklı tahıllardan biridir. Fıstık ezmesi de az karbonhidratlı bitki kökenli bir protein kaynağıdır. Bu iki yiyeceği birlikte tüketmek kilo vermenizi kolaylaştıracaktır.
 

Havuç ve tahin

Öğünlerinizle birlikte havuç ve tahin tüketmek doygunluğu arttırır ve daha az yemenizi sağlayarak kalori alımınızı azaltır.
 

Ispanak, elma ve zencefil

Ispanak sindirimi kolaylaştıran lifler içerir. Elmanın kilo vermedeki etkisi kanıtlanmıştır. Zencefilde midenin boşaltılma işlemini hızlandırır. Bu üç yiyeceği birlikte tüketmek size hızlı kilo verdirir.
 

İncir ve brezilya cevizi

İçeriğinde hiç yağ bulunmayan incir sağlıksız abur cuburlar için muhteşem bir alternatiftir. Hem incir hem brezilya cevizi sizi daha uzun süre tok hissettirir.
 

Ananas ve yeşil limon

Yeşil limon hem kiloyu hem tüketilen yemek miktarını azaltır. Diğer yiyeceklerden daha hızlı ve etkili yağ yakar. Ananasın yüksek su içeriği kilo vermek için birebirdir. Bu iki yiyeceği birlikte tüketmek fazla kilolarınızdan daha hızlı kurtulmanızı sağlar.
 

Yumurta ve avokado

Yumurta çok kalori almadan sağlıklı beslenmek için harika bir yiyecektir. Hem avokado hem yumurta size gün içinde gerekli enerjiyi sağlar. Birlikte tüketildiğinde sizi uzun süre tok tutarlar ve halsiz hissetmenizi önlerler.
 

Zeytin ve domates

Zeytin diğer yüksek oranda lif içeren besinler gibi sizi uzun süre tok tutar. Kahvaltıda hem zeytin hem domates tüketmek gün içinde daha az acıkmanızı sağlar.
 

Muz ve ıspanak

Muz ve ıspanağı birlikte tüketmenin kilo kaybı, metabolizmayı hızlandırma ve bağırsakları çalıştırma gibi yararları vardır.
 

Somon ve avokado

Somon kilo vermek ve ince kalmak isteyenler için harika bir besindir çünkü iştahı kontrol eden hormonları dengeler. Somon ile avokadoyu birlikte tüketmek enerji seviyelerinizi yüksek ve iştahınızı düşük tutacaktır.
 

Tavuk ve kırmızıbiber

Tavuk gibi yüksek oranda protein içeren besinler kilo vermede çok etkilidir. Kırmızıbibere acı tadı veren kapsaisin ise iştahınızı kontrol altına alır ve vücudun yağ yakımını hızlandırır. Kırmızıbiber ile yapacağınız bir tavuk tarifi hem lezzetli olacak hem de size kilo verdirecektir.
 

Bal ve limon

Bal ve limon kilo vermek isteyenler için mükemmel bir kombinasyon. Sizi tok tutacak bu iki besin zararlı abur cuburlar yemenizi engelleyecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.