İndirim kodları tüketicilerin gözdesi oldu

İndirim kodları tüketicilerin gözdesi oldu

Online alışverişi tercih eden tüketicilerin hızla artması ile birlikte birçok online mağaza arasında da daha fazla potansiyel müşteri çekebilmek için kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.

Online mağazalar arasındaki bu rekabetten faydalanmak isteyen tüketiciler, düzenli indirim ve kampanyalar ile birçok ürünü fiziki mağazalara oranla daha ucuza satın alabiliyor.Tüketiciler, indirim ve kampanyaların yanı sıra ekstra indirimler için indirim kodu kullanmaya da önem veriyor. 

Yurtdışındaki online alışveriş tüketicilerinin daha ucuz alışveriş yapmak için yıllardır kullandığı indirim kodları son yıllarda Türk tüketicilerin de internette en çok araştırdığı arama terimlerinin başında geliyor.

Bütçe dostu alışveriş yapmak isteyen tüketiciler daha az ödeyerek ihtiyaçlarını karşılamak için internette online alışveriş yapacakları mağazalara ait güncel indirim kuponları, kupon kodları, hediye çekleri gibi fiyatları indirmeye yarayan araçları edinmeden alışveriş yapmaya pek sıcak bakmıyor.

Türkiye’deki en popüler online mağazaların güncel indirim kodlarını tüketicilerin kullanımına ücretsiz bir şekilde sunarak daha az ödemelerine katkı sağlayan AleRabat,  indirim kodu arayanların ilk adreslerinden biri oluyor.

AleRabat’tan çok kolay bir şekilde aldığı indirim kodu ya da kupon kodunu alışveriş yapacağı sitenin ödeme sayfasında yer alan indirim kodu alanına yapıştıran tüketicilerin sepet tutarı kullandığı indirim kodu oranında düşüyor. Bu da alışverişlerini normal bir şekilde tamamlayan tüketicilere oranla daha az ödemelerini sağlıyor.

whatsapp-image-2021-04-21-at-13.36.30.jpeg

DeFacto indirim kodu kullanmak fiyatları ne kadar düşürüyor?

Hazır giyim alışverişi için önde gelen markalardan DeFacto’yu tercih eden bir tüketici ihtiyaçları için 1000 TL’lik bir bütçe belirleyip buna göre hareket ederse sepet tutarında karşısına çıkan rakamı ödemek durumunda.  Aynı tüketici alışverişi öncesi güncel ve ücretsiz indirim kodu platformu AleRabat’ı https://alerabat.com/tr/indirim-kodu/defacto linkini tıklayarak ziyat edip DeFacto indirim kodu bulup bunu alışverişinde kullanırsa indirim kuponu oranında daha az ödeyerek alışverişini tamamlıyor. 

İndirim kodu oranı ne kadar yüksek oluyorsa tüketici alışverişinde o kadar daha az ödüyor.  %20 DeFacto indirim kodu bulup kullandığını varsayalım. Sepet tutarındaki rakam indirim kodu kullanımı sonrası 1000 TL’den 800 TL’ye düşüyor. Tüketici dilerse aradaki bu farka fazladan ürün de satın alabiliyor. 

DeFacto indirim kuponları indirim günlerde çok aratılıyor

İndirim kodları dev indirimlerin yapıldığı Black Friday, Cyber Monday, Sevgiler Günü, Anneler Günü, Babalar Günü, Yeni yıl gibi özel zaman dilimlerinde tüketicilerin çok daha fazla ilgi gösterdiği araçlar arasında yer alıyor ve bu dönemlerde arama motorunda yapılan indirim kodu sorgularında ciddi artışlar göze çarpıyor.

İndirimli online alışveriş yapmak için her yeni alışveriş öncesi AleRabat’ı ziyaret edip güncel indirim fırsatları ve kupon kodları olup olmadığını ziyaret eden tüketicilerin alışverişlerini daha hesaplı bir şekilde tamamlaması mümkün. İndirim kodları tek seferlik ve belli süreler aralığında kullanıldığından dolayı yenilerini edinmek, sürdürülebilir indirimli alışveriş imkânı için önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.