INELEX, YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERLE KITALARI BİR ARAYA GETİRDİ

INELEX, YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERLE KITALARI BİR ARAYA GETİRDİ

INELEX 11. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından profesyonel ziyaretçi akınına uğradı.

Efor Fuarcılık tarafından Ege Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği (EAYSAD) işbirliği ile iki yılda bir düzenlenen organizasyonda önemli iş bağlantıları sağlandı. Özellikle hafta sonunda fuar alanında yoğunluktan adeta adım atacak yer kalmadı. Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen INELEX’in daha uzun yıllar sektörü buluşturmaya devam edeceğini söyledi.

YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLER SUNULDU

Türkiye ve dünyanın alanında sayılı organizasyonlarından biri olan INELEX 11. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de gerçekleşti. İki yılda bir düzenlenen ve bu sene 11’incisi organize edilen fuarda; konutlardan alışveriş merkezlerine, sağlık kuruluşlarından ofis binalarına kadar hayatın hemen her anında var olan asansörlere ilişkin daha hızlı, daha güvenli ve daha akıllı çözümler sergilendi. Yenilikçi çözümlerin sunulduğu INELEX 2018’de asansör kazalarının önüne geçmeye yönelik güvenlik ve konfor tabanlı sistemler, teknoloji ile estetiği buluşturan kabin tasarımları, asansör içi görsel iletişim uygulamaları ve yeni nesil etkileşimli paneller dikkat çekti.

INELEX 2018 KITALARI BULUŞTURDU

Türkiye’nin tüm bölgelerinden ve  önemli il ve ilçelerinden Asansör sektörünün paydaşları INELEX 11. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı’na adeta akın etti. Gürcistan , Ukrayna, Azerbaycan, Arnavutluk, Libya, Lübnan, Filistin, Fas, Tunus, Mısır, Fransa, Sırbistan, Malezya ve Sudan başta olmak üzere yaklaşık 30 ülkeden sektör profesyonelleri fuarı ziyaret etti. Kıtaları buluşturan fuar olarak nitelendirilen organizasyonun İki yıl önceki buluşmaya göre ziyaretçi sayısı önemli ölçüde artış gösterdi.

ASANSÖRDE TOPUK SESLERİ DERNEKLEŞTİ

Türk asansör sektörünün 7 önemli sivil toplum kuruluşunun kadın temsilcileri bir araya gelerek Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayi İş Kadınları Derneği'ni (AYSKAD) kurdu. 'Asansörde Topuk Sesleri Grubu'na mensup 28 işkadınının kurduğu dernek, güçlü yönetim kadrosuyla gelecek vaat eden bir STK olarak sektördeki yerini aldı. AYSKAD Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Bulut, “Sektörümüzün önde gelen firmaları INELEX 2018’de son teknoloji ürün ve hizmetlerini sergiledi. 3 verimli iş günü geçirdik. Sektörümüzdeki kadınların ağırlığını kurduğumuz dernek ile bir kez daha hissettirdik. AYSKAD standımız büyük ilgi gördü”dedi.  Fuar kapsamında düzenlenen seminer ve paneller büyük ilgi gördü. Sektörün önde gelen isimleri ve Bakanlık temsilcileri sektördeki yenilikler hakkında davetlilere bilgi verdi. Seminer ve panellere katkı koyan Serdar Tavaslıoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğünden İlyas Menderes Büyüklü başka olmak üzere tüm panelistlere teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.