İNGİLİZ TURİZMCİLER KUŞADASI’NDA

İNGİLİZ TURİZMCİLER KUŞADASI’NDA

35 İngiliz turizmci Kuşadası’na geldi.

Kuşadası’nı bir destinasyon olarak öne çıkarmak ve uluslararası alandaki tanınırlığını arttırmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kuşadası Belediyesi, Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER), TÜRSAB, Aydın Turist Rehberleri Odası ve TAV Havalimanları Holding işbirliğiyle sürdürülen tanıtım çalışması kapsamında Londra Kültür Ateşeliği tarafından seçilerek davet edilen 35 İngiliz turizmci Kuşadası’na geldi.

Kuşadası Belediyesi, 2017 turizm sezonunun verimli geçebilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Uluslararası birçok turizm fuarında tanıtım çalışması yürüten Kuşadası Belediyesi son olarak İngiliz turistleri Kuşadası’na çekmeye yönelik çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında Kuşadası Belediyesi, TÜRSAB, TAV Havalimanları, Aydın Turist Rehberleri Odası ve KODER tarafından İngiltere’den 35 turizmci Kuşadası’na davet edildi. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Canan İnanç, TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Aydın, ATRO Başkanı İsa Levent Gürçavdı ile KODER Başkanı Tacettin Özden, dört gün boyunca Kuşadası ve çevresinin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı yapılacak olan turizmcilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

İngiliz turizmcileri Kuşadası’nda görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Kayalı “TAV, KODER, ATRO ve TÜRSAB ile işbirliği içinde Kuşadası’nın tanıtımını yurt dışı pazarında en iyi şekilde yapmak için çalışıyoruz. İngiltere’den gelen misafirlerimize dört gün boyunca Kuşadası ve çevresinde bulunan turistik noktaların tanıtımını yapacağız. Bu tür organizasyonlarla Kuşadası’nın uluslararası alandaki tanınırlığını arttırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.