İngiltere, kripto paraya karşı harekete geçecek!

İngiltere, kripto paraya karşı harekete geçecek!

İngiltere Başbakanı Theresa May:"Kripto para birimi gibi alanlara çok ciddi şekilde bakmamız lazım. Tam olarak kullanım şekillerine, özellikle suçlular tarafından kullanılmalarına ilişkin harekete geçilmesi gerekebilir" diye konuştu.

İngiltere Başbakanı Theresa May, kripto para birimi  gibi alanlara çok ciddi şekilde bakmaları gerektiğini belirterek, "Tam olarak  kullanım şekillerine, özellikle suçlular tarafından kullanılmalarına ilişkin  harekete geçilmesi gerekebilir." ifadesini kullandı. 

Theresa May, Bloomberg TV’ye verdiği röportajda, kripto olarak bilinen  sanal para birimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

May, kripto para birimi gibi alanlara çok ciddi şekilde bakmaları  gerektiğini belirterek, "Tam olarak kullanım şekillerine, özellikle suçlular  tarafından kullanılmalarına ilişkin harekete geçilmesi gerekebilir." ifadesini  kullandı.

Son dönemde Bitcoin kullanımının giderek artmasına ilişkin olarak da  May, bunun, bakmaları gereken bir konu olduğunu vurguladı.

Herhangi bir teminatı olmayan sanal para birimlerinin uluslararası  uyuşturucu ticareti dahil uzun yıllardır yasa dışı faaliyetlerde kullanıldığı  ileri sürülürken, para transfer trafiğinin takibinin oldukça zor olmasının  özellikle yasa dışı faaliyetleri kolaylaştırdığı ifade ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.