İngiltere’den Türk Sinemasına Uzanan Eller Şimdi İzmir’de

İngiltere’den Türk Sinemasına Uzanan Eller Şimdi İzmir’de

Alsancak Meksika Sokakta

Burcu Senem Alkış, Alsancak Meksika Sokakta, Kişiye Özel Makyaj Stüdyosunu açtı.

 

Burcu Senem Alkış, 10 yıla yakın İngiltere de yaşamış ve Londra da bulunan London Film Academy ile London Make-Up And Fashion gibi okullardan makyaj üzerine eğitimlerini almıştır. Daha sonra plastik makyaj üzerine de  bir çok filmlere imza atmış plastik makyaj uzmanlarından olan Stuart Bray (Mumya, Harry Potter,waking the Dead) ve Simon Thomas Rose (Hannıbel, Hobbit, Kurtlar Vadisi Filistin)gibi ünlü isimlerden de makyaj eğitimlerini de tamamlayıp Türkiye’ye dönerek Türk sinema sektörüne giriş yapmıştır.

Yaklaşık olarak 7 yıl televizyon, film, dizi setlerinde çalışmıştır. Sinyora Enrica ile İtalyan olmak (İtalya da),  Mavi Sessizlik (Belçika’da), Napolyon Bonapart (Mısır da), Osmanlı Kıyam,  New York’ta Beş Minare, Kurtlar Vadisi Filistin, Behzat Ç, Vatanım Sensin ve en son BKM’ nin Güldür Güldür ekibi ile Dedemin Fişi ile Cici Babam gibi birçok projelerde makyaj uzmanı olarak görev almıştır. Bunun yanı sıra birçok kısa filmlerde, reklam filmlerinde, defilelerde hem makyaj hem de saç tasarımcısı olarak da çalışmıştır.

17 yılda edinmiş olduğu bilgi ve tecrübelerine kalıcı makyaj eğitimlerini de ekleyerek Alsancak Meksika sokağında LONDON MAKE-UP & HAIR’ i açarak İzmirlilere hizmet vermeye başlamıştır.

“Doğru makyaj, uzman ellerden çıkmalı” diyen makyaj uzmanı Burcu Senem Alkış, London Make-Up & Hair de,  kişiye özel porselen gelin makyajı, nişan, gece-gündüz makyajları, kalıcı makyaj, yüz şekline gör kaş şekillendirme, Microblading, 3 D kıl tekniği, kalıcı eyeliner, kalıcı dipliner, hatalı kaş düzeltme uygulaması, ipek kirpik uygulaması ve ayrıca kişiye özel saç tasarımları ile İzmir de bayanlara tüm makyaj alanında profesyonel en iyi make-up ürünlerini de kullanarak randevu sistemi ile hizmet veriyor…

Makyaj uzmanı Burcu Senem Alkış’ın gelecekteki plan ve projeleri arasında, İzmir de profesyonel makyaj tasarım eğitimleri ile plastik makyaj ve Efekt makyaj eğitimlerini vererek Türk Sinema sektörüne de yeni makyöz ve makyörler yetiştirmektir. Ayrıca Burcu Senem Alkış, Üniversiteler de plastik makyaj ile Efekt makyaj eğitimlerinin verilmesi gerektiğini vurgulamaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.