İnsan İçin Umut Derneği'nden Öğretmenler Günü Ziyareti

İnsan İçin Umut Derneği'nden Öğretmenler Günü Ziyareti

İnsan İçin Umut Derneği'nden öğretmenler günü kutlaması.

İnsan İçin Umut Derneği 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle öğretmenler gününü kutladı. Dernek Başkanı Mensure Gökçe şu açıklamayı yaptı:

İnsan için umut Derneği 24 kasım Öğretmenler günü nedeniyle umutlarına umut katarak öğretmenler gününü kutluyoruz. Değerli elleri öpülecek değerli öğretmenlerimizin bir gün değil her gün hatırlatılması lazım. Bugün Konak'ta öğretmenlerimizi ziyaret ettik.

Öğretmenlik mesleği insanlık tarihinin en önemli mesleklerinden birisidir. Öğretmen, insanların yaşantıları boyunca karşısına çıkabilecek her türlü sorunlara karşı ayakta durmalarını sağlayan, toplumda en önde giden gönül erleridir. Her şeyi bilip kendine saklamak mı? daha iyidir, yoksa bildiklerini paylaşarak yeni nesillere miras bırakmak mı? Öğretmenlik böyle bir şeydir. Bilgi kaynaklarını öğreten, yönlendiren, değerlendirme alışkanlığı kazandıran kişidir öğretmen. Bu nedenledir ki geleceğimize ilişkin demokrasiye içtenlikle sahip çıkan nesiller yetiştirecektir. Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlerimize 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutlar. Saygı ve sevgilerimi sunarım..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.