İnsan İçin Umut Derneği'nden şehitler için lokma hayırı

İnsan İçin Umut Derneği'nden şehitler için lokma hayırı

Konak Meydanı'nda aziz şehitlerimiz anıldı.

İnsan İçin Umut Dernği üyeleri, aziz şehitlerimizi lokma hayırı yaparak andılar. Anmada Dernek Başkanı Menşure Gökçe ve dernek üyeleri yer aldı. Açıklama yapan Başkan Gökçe, şu sözlere yer verdi:

"Türk Milletinin ve Devletinin hürriyet ve bağımsızlığı uğrunda canlarını vererek, bu toprakları bize vatan yapan kahraman şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyorum. 

Şehitlerimiz; vatan, vazife ve bayrak uğruna en değerli varlıkları olan canlarını feda ederek şahadet mertebesine ulaştılar. 

Bağımsızlığa olan aşılmaz tutkumuzun, canımızdan üstün bildiğimiz vatan sevgimizin, birlik ve beraberliğimizin ölümsüzleşen simgeleri olan şehitlerimiz, gönüllerimizde sürekli yaşayacaklardır. 

Onların kahramanlığı, mücadele azmi ve cesareti, bizlere emin adımlarla geleceğe yürüme gücü verecektir. 

Şehitlerimizin bizlere emaneti olan şanlı bayrağımız, her karışında hatıraları bulunan vatan toprakları ve en büyük mirasımız olan Türkiye Cumhuriyetini yine onlardan aldığımız inanç ve kararlılıkla sonsuza kadar yaşatacağız. 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, bu uğurda gazilik onuruna erişmiş tüm gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. İnsan için umut derneği yönetim kurulu üyeleri olarak tüm şehitlerimiz anısına Konak Meydanı cami önünde  döktürdüğümüz lokmayi allah kabul etsin."

img_2645.jpg

img_2676.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.