İnsanımızın yaşadığı yerde mutlu olması için çalışıyoruz

İnsanımızın yaşadığı yerde mutlu olması için çalışıyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemişli üreticilere destek için küçükbaş hayvan ve fidan dağıtımı törenini gerçekleştirdi.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem konuşmasında insanımızın yaşadığı yerde karnını doyurması ve mutlu olması hepimiz için önemlidir vurgusunu yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yerelde kalkınma projeleri kapsamında kırsal kesimde gelir getirici faaliyetleri desteklemek amacıyla Ödemişli 170 üreticiye kurayla 668 küçükbaş havyan, 2 bin 522 üreticiye 63 bin 350 meyve fidanı dağıttı. 11 Mart Cumartesi günü Ödemiş’te düzenlenen törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, “insanlarımızın yaşadıkları yerde ekonomisini kolayca sağlaması ve mutlu olmasına yönelik çalışmalarımıza öncelik veriyoruz” dedi. Başkanı Mahmut Badem; “ Büyükşehir Belediyemizin  yerinde ve yerelde kalkınma projesinin bir kesiti için Ödemişteyiz. İnsanlarımızı bulundukları yerde geçim kaynaklarını ve mutlu olmalarını sağlayamadığımız sürece farklı yerlere göç edeceklerdir. Bunun önüne geçmenin en kolay yolu insanımızın yaşadığı yerde yaşam standartlarını iyileştirmek ve ekonominin gelişimi için destek sağlamaktır. İzmir Büyükşehir Belediyesi fidan dağıtımı, koyun- keçi dağıtımı ya da süt üreticileriyle yapmış olduğu protokollerle üreticilerimize katkı sağlıyor. Kendilerine teşekkür ederiz. Ödemiş Belediyesi olarak bizler de dünün köyü bugünün mahallelerinde yaşayan insanlarımıza en iyi şekilde hizmet götürebilmek, yaşam standartlarını iyileştirmek için çalışıyoruz. Bugüne kadar 26 bin metre tarımsal sulama için boru döşenerek, 210 km yeni üretim yolu açtık. Bizim gibi belediyeler için önemli bir çalışma. Bundan sonraki aşamada üreticilerimize organik sertifikası aldırabilirsek ve pazarlama tekniklerinin uygulanmasıyla kırsaldaki üreticilerimiz yaşadıkları yerde daha da mutlu olacaklardır” dedi.

3 Ek

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.