İnsanlar için yapıldı kedilerin yuvası oldu!

İnsanlar için yapıldı kedilerin yuvası oldu!

Kemalpaşa Belediyesi’nin Kemalpaşalılara hizmet etmesi için Atatürk Parkı’nda açtığı ve kaderine terk edilen kafeterya, kedilerin yuvası oldu.

ALİ EYCE / MEDYA EGE - Kemalpaşa’daki Atatürk Parkı’nda vatandaşlara uygun fiyatlarda hizmet vermesi için Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karayakalı’nın talimatıyla kafeterya açıldı. Parkın tam ortasında açılan ve yazın parka gelen Kemalpaşalılara hizmet veren kafeterya bugünlerde kaderine terk edilmiş durumda. İçerisinde kafeteryaya ait bütün malzemelerin bulunduğu kafeteryayı ise kediler işgal etmiş durumda.

bf6f27b1-8244-4ad4-bfee-2837a3cf7385.jpg

Parkın ortasında vatandaşlara hizmet için belediye tarafından yapılan kafeteryanın kapalı olması, kedilerin kullandığı terk edilmiş bir mekan olmasına Kemalpaşalıların tepkileri de sert oldu.

whatsapp-image-2023-02-20-at-14-39-33.jpeg

Belediyenin ödediği vergilerle açtığı yeri işletemediği gibi, işlemesine de izin vermediğini belirten vatandaşlar, ‘Yazın kafeterya, kışın hayvan barınağı’ diye tepki verdiler.

dbbd886a-5b13-4ef2-94a1-db565735a190.jpg

Belediyenin bu tür faaliyetlerine artık şaşırmadıklarını, yaptıklarını çalıştıramadıklarını, çalıştırdıklarını işletemediklerini, Kemalpaşa’da yaşayan insanların vergilerinin heba edildiğini belirten vatandaşlar, “Başkan Karakayalı, her zaman yaptığı gibi şovunu iyi yapıyor ama işini iyi yapamıyor. Açılışını iyi yapıyor ama işletmesini yapamıyor. Sözünü iyi söylüyor ama gerisini getiremiyor” diyen Kemalpaşalılar parkın ortasındaki kafeteryalarına kedilerin sahip çıkmasından ise şikayetçi değiller. Kemalpaşa’da yaşayan insanlara olmasa da canlı birilerine, can dostlarımıza hizmet etmesi de güzel dediler.

whatsapp-image-2023-02-20-at-14-39-33-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.