İNSANLIĞIN DİBİNİ SIYIRDINIZ YİNE DOYMAK BİLMEDİNİZ

İNSANLIĞIN DİBİNİ SIYIRDINIZ YİNE DOYMAK BİLMEDİNİZ

Eylül Ayça Karakuş yazdı...

İnsanlığın dibini sıyırdınız!

Kullandığı aracı iki köpeğin üzerine sürüp, birini aracının altına alıp metrelerce sürükleyerek köpeği öldüren şuursuz adamın ifadesi alındıktan hemen sonra serbest kalmasıyla bir kez daha sorguladım yaşadığımız hayatın adaletini. Pardon, adaletsizliğini!

Hani bir laf vardır ya; neresinden tutarsan tut olmuyor, diğer yerden patlaklık veriyor. İşte içinde bulunduğumuz yaşam maalesef tam da böyle. Neresinden tutarsak tutalım illa ki başka bir yerden patlıyor ve elimizde kalıyor.

İstanbul ‘da sokağın kenarında kendi halinde oynayan iki köpek hayal edin. Yoldan gelen sürücü köpekleri görüyor ve akıl almaz bir şekilde direksiyonu köpeklerin üzerine çeviriyor ve köpeklere yaklaştıkça yavaşlamak yerine köpeğin birini aracın altına alıp metrelerce köpeği sürükleyip köpeğin ölmesine sebep oluyor. Ben yazarken hayal edin dedim ama hayali bile çok saçma değil mi? Kafayı mı yedin sen be kadın, ne diye doğru yolunda giden adam kendi halinde oynayan iki köpeğin üzerine direksiyonu çevirsin de köpeklere zarar vermek istesin ki?

Evet vicdanınızı ve insanlığınızı kaybetmeden bu olaya bakınca insanın kafayı yemiş olması gerekiyor. Üzgünüm ki kafayı yemiş bir adam değil, araç kullanabilecek kadar sağlıklı bir adam yapıyor bu tarifsiz olayı.

Şimdi bu adamın köpeklerin üzerine aracı sürdüğü videoyu izlerken aklımdan şunu geçirdim. Bunu yapan kişi insan olamaz! Anne sütü yerine domuz kanı mı emdin be pislik? Nasıl bir aile de büyüdün, ne yaşadın ki bu kadar sevgisiz ve acımasızsın?

Verilecek olan hiç bir cevap bu adamın yaptığını elbette haklı çıkarmaz. Bu olayın mantıklı, anlaşılır ve kabul edilir bir cevabı tabii ki yok.

Gelelim Türkiye ‘nin en büyük çözülmemiş sorunlarının başında olan Hayvan Hakları Koruma Yasasına. Neden hayvanlarımıza sahip çıkılmıyor? Yasanın yetersiz olması belli ki birilerini çok daha rahat suça teşvik ediyor. Bu yasaları getirmek çok mu zor? Kadınlarımız öldürülüyor, keskin cezası yok!

Çocuklarımıza tecavüz ediliyor, maalesef buna da keskin bir ceza yok. Veriliyor bir kaç sene ceza ve bizlerin vergisiyle ceza evinde gül gibi yaşayıp yılları yalayıp yutuyorlar. Sonra ilk dışarı çıktıkları gün kaldıkları yerden devam... Çünkü adamların korkuları yok, kaybedecek bir şeyleri yok.

Bu cani de iki kere ifadesi alınmak üzere emniyete götürülüyor. Ve muhteşem sonuç: Serbest!

İntihar eden gençlerimizin , öldürülen kadınlarımızın, kaybolan çocuklarımızın haberlerini okuyup gördükçe inanın hayattan soğuyorum.

Kötü insanlar, kötülükle beslenen pis caniler “İnsanlığın dibini sıyırdınız yine doymak bilmediniz! “

Beddua değil, duadır:

Dilerim Allah’ımdan kime ne yaşattıysanız aynısını yaşayıp ondan sonra cehennemin kör karanlığına giderseniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.