Instagram canlı yayın yorumları için yeni özellik! Başa tutturulacak 

Instagram canlı yayın yorumları için yeni özellik! Başa tutturulacak 

Instagram, yorumları canlı yayında kontrol etmek için yorum başa tutturma, yorum silme ya da kullanıcıyı yayından atma gibi seçenekler sunuyor.

Şimdi ise yorum başa tutturma için yeni bir güncelleme geldi. Buna göre, Insagram olumlu yorumları daha fazla ön plana çıkarmak istiyor.

Instagram, canlı yayın açan yayıncılar için yorum başa tutturma özelliği yeniledi. Bu yenileme sayesinde, yayıncıların canlı yayın sırasında yorumları daha aktif kontrol etmesi sağlanacak. Bu özelliğe göre artık daha fazla yorumu öne çıkarmak mümkün olacak. Pandemi döneminde hayatımıza giren, yorumu başa tutturma özelliği için bir olan sınır Instagram tarafından üçe yükseltildi. Buna göre platform, olumlu daha fazla yorumun ön plana çıkmasını amaçlıyor.

instagram-canli-yayin-yorumlari-icin-yeni-ozellik-2.jpg
Yayın yaparken, yorumları görüntüleyip, arasından istediğinizi seçip başa tutturmanız mümkün. Özellikle yayında hatırlatmanız gereken bir bilgiyi de diğer başka yorumları öne çıkarırken de sürekli başa tutturabileceksiniz. Aslında çoklu yorum başa tutturma özelliği bir süredir deneme aşamasındaydı. Şimdi ise platform herkes için bu özelliği kullanıma açmış oldu.

Instagram, her ne kadar son dönemde Facebook ekseninde gelişen reklam boykotundan etkilenmiş olsa da, son olarak ırkçılık ile ilgili adımlar atmaya başladı. Platformun bu yeni güncellemeyi, ırkçılığa karşı olumlu yorumların ön plana çıkması için yaptığı da iddialar arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.