Instagram Canlı yayınlar için üç yeni özellik: Kullanıcıların istedikleri oluyor!

Instagram Canlı yayınlar için üç yeni özellik: Kullanıcıların istedikleri oluyor!

Instagram’ın özellikle karantina döneminde en çok kullanılan özelliklerinden birisi olan canlı yayınlar, yeni eklenecek üç özellik ile kullanıcıların işini kolaylaştıracak. 

Canlı yayın videolarının süresini 60 dakikalık süreden 4 saate çıkartacak. Bunun yanı sıra 30 güne kadar canlı yayın videolarını kaydetme seçeneği sunulacak. Keşfet sekmesine aynı zamanda bir de canlı yayın yapan kişiler de ekleenecek. İşte Instagram canlı yayınlar için üç yeni özellik:

Instagram dün Twitter hesabı üzerinden Instagram canlı yayınlar için yeni özelliklerini duyurdu. 4 saate kadar çıkan canlı yayınların süresi, 30 gün silinmeden kalan canlı yayınlar ve IGTV uygulamasında aynı zamanda Keşfet’te bir “Şu anda canlı” bölümünü görmeye başlayacaksınız. Böylelikle daha fazla canlı yayını Instagram’da görmüş olacaksınız.

Instagram, kullanıcıların canlı yayın videolarını IGTV’ye kaydetmelerine zaten izin veriyor. Bu yeni güncellemeyle birlikte artık canlı yayınlar için ayrı bir arşiv bölümü bulunacak. Bu sayede canlı yayınların videoları silinmeden önce 30 gün boyunca kullanılabilir olacak.

Bu arada şirket, canlı yayınların artan süresinin, fitness eğitmenleri, müzisyenler, sanatçılar, öğretmenler ve hatta aktivistler gibi yayıncıların izleyicileriyle daha uzun süre bağlantı kurmasını sağlamak için olduğunu belirtiyor. Bu özelliklerin tamamı her kullanıcıya sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.