Instagram görüntülü konuşma özelliği güncellendi!

Instagram görüntülü konuşma özelliği güncellendi!

Instagram görüntülü konuşma özelliği geçtiğimiz aylarda kullanıma sunulmuştu. Başka bir uygulamaya gerek kalmadan Instagram üzerinden görüntülü olarak sohbet etmenize olanak sağlayan özelliğe güncelleme geldi...

Bu yılın başından beri konuşulan Instagram görüntülü konuşma özelliği geçtiğimiz Haziran ayında kullanıma sunulmuştu. Halihazırda aynı anda en fazla 4 kişi ile görüntülü olarak konuşmanıza olanak sağlayan özellik bugün itibariyle sınırlarını genişletti. Artık gelen yeni güncelleme sayesinde Instagram üzerinden yaptığınız görüntülü görüşmelerde 6 kişiye kadar aynı anda görüşebileceksiniz.

Günümüzün en çok kullanılan sosyal medya platformunda yer alan bu özellik son derece beğenilmişti. Artan kişi sınırı sayesinde daha da eğlenceli hale gelecek olan grup görüntülü sohbetlerinizde ayrıca uygulama içerisinde gezebileceksiniz.

Diğer taraftan Apple ise grup görüntülü konuşma deneyimini farklı bir boyuta taşımıştı. Geçtiğimiz aylarda duyurusu gerçekleştirilen güncelleme ile FaceTime aynı anda tam 32 kullanıcıya görüntülü konuşma deneyimi sunacak. iOS 12 ile birlikte geleceği söylenen bu özelliğin hala aktif edilmediğini de belirtelim.

Kaynak: Shiftdelete

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.