Instagram Hikayeler için gelecek iPhone özelliği! Sabitleme geliyor

Instagram Hikayeler için gelecek iPhone özelliği! Sabitleme geliyor

Instagram, yakın zaman önce ortaya çıktığı kadarıyla Instagram Hikayeler özelliği için yeni bir yol çiziyor.

Hikâyeler 24 saat içinde siliniyor. Eğer bu hikâyelerin silinmesini istemiyorsanız Instagram profilinize sabitliyorsunuz ancak Instagram profile sabitlenmeyen ve silinen hikâyeler için iPhone’da bulunan bir özelliği devreye sokmaya hazırlanıyor.

Yeni Instagram Hikâyesi özelliği ”Son Silinenler” klasörü ekliyor. Son silinenler uzun zamandır iPhone’da bulunuyor. Bunun yanında bazı Android telefonlarda da bulunan son silinenler klasörü, Instagram’ın Hikâyeler özelliği için de geliyor. Yani siz bir hikayeyi sildiğinizde aslında o paylaşımı ”Son Silinenler” kısmına göndermiş olacaksınız.

Bu son silinenler klasöründe ise tıpkı iPhone’larda olduğu gibi 30 gün boyunca duracak. Yani isterseniz bu hikâyeyi geri döndürebileceksiniz.

Yeni özelliğe göre silinen hikâyeler son silinenler bölümüne sıkıştırılarak gönderilecek. Söz konusu özellik kullanıcıların yaptıkları hikâye paylaşımının 24 saatlik süre dolmadan önce kaldırma durumlarında işe yarayacak. Yani kullanıcıların istenmeyen, silme işlemini ortadan kaldırmalarına olanak sağlayabilir. Söz konusu özellik geldiğinde kullanıcılar ayarlar kısmından bu seçeneğe ulaşabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.