Instagram hikayeleri için yepyeni özellik! Artık...

Instagram hikayeleri için yepyeni özellik! Artık...

Instagram hikayeleri, yeni bir özelliğe hazırlanıyor. Eğer Instagram’ın kaynak kodlarında bulunan kod doğru ise artık Instagram hikayelerinize müzik ekleyebileceksiniz.

Facebook, Sony, Warner Music, Universal ve diğer Avrupalı ​​yayıncılar gibi plak şirketleriyle son zamanlarda yaptığı lisans anlaşmalarıyla videolara müzik eklemeye hazır gibi görünüyor.

TechCrunch’taki bir rapora göre, Instagram Android uygulamasındaki bazı kodlar, Spotify veya SoundCloud gibi yerlerden hikayelerinize telif hakkıyla korunan müzikleri eklemenize yarayacak özellikler barındırıyor.

Ishan Agarwal tarafından bulunan kod, Instagram hikayeleri sistemindeki gizli bir müzik arama özelliği olarak karşımıza çıkıyor.


Instagram hikayeleri müzik etiketleri barındıracak


Müzik etiketleri diye adlandırılan sistem, kullanıcıların hikayelerine müzik eklemelerine olanak tanıyor.

TechCrunch, türler, ruh halleri veya trend şarkılar için arama yapılabildiğini, ardından bu müziklerin videolara ve muhtemelen fotoğraflara yerleştirilebileceğini bildirdi.

Elbette uygulanmayan bir kod bulmak, bunun kısa bir süre sonra tam teşekküllü bir özellik haline geleceği anlamına gelmez.  Ancak TechCrunch’ın belirttiği gibi bu özellik yayınlanırsa, reklam verenlerin ciddi anlamda ilgisini çekecek bir özellik olacağa benziyor.

Ayrıca aşağıdan Instagram’a yeni gelecek özellikleri derlediğimiz videomuzu izleyebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.