Instagram için beklenen özellik geliyor!

Instagram için beklenen özellik geliyor!

Instagram repost

En çok kullandığımız sosyal medya ağlarının başında gelen Instagram için yeni özellik test ediliyor. Üçüncü parti yazılımlarla kullanılabilen Instagram repost özelliği, Instagram tarafından hazırlanıyor.

Test edilen Instagram repost özelliğiyle hesap etkileşiminin artırılması hedefleniyor. Instagram için beklenen özellik sonunda geliyor!

Instagram repost, Instagram için beklenen özellik sonunda geliyor!

Instagram için beklenen özellik repost için testler başladı! Instagram’ın ısrarla yapmadığı bu özellik sayesinde paylaşımların ve etkileşimin de hacmi artacak. Peki Instagram repost nasıl çalışacak?

3. parti yazılımlar sayesinde kullanılabilen Instagram repost özelliği, başka bir hesaptan paylaşılan bir içeriği direkt olarak kendi hesabınızdan paylaşmanızı sağlıyor.

Uygulamanın doğasını bozma riskinden dolayı uzun süredir sisteme entegre edilmeyen bu özelliğin testleri kapalı kapılar ardında başlamış durumda.

Öncelikli olarak onaylı beta ve işletme hesaplarına dağıtılması muhtemel olan bu güncellemeye ek olarak, başka özellikler de test altında. Test edilen özelliklerin başında, zamanlanmış paylaşım geliyor.

Bu özellik aktif hale geldiğinde, tıpkı Facebook’ta olduğu gibi Instagram’da da bir gönderinizi zamanlama özelliği, dilediğiniz gün ve saate yayınlanacak şekilde kurabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.