Instagram Kaydedilenler Özelliği Nedir? Bilmiyorsanız işte yanıtı...

Instagram Kaydedilenler Özelliği Nedir? Bilmiyorsanız işte yanıtı...

Instagram'da Kaydedilenler Kullanışlı Bir Kayıt Butonudur.

1. İnstagram Sosyal Anlamda En Aktif Yoldur


İnstagram sosyal ağlardan en aktif yoldur bu yüzden bu ağı en iyi şekilde kullanırsak bize büyük avantaj sağlar. İnstagram ağı hem zevk ve eğlence olarak hem de bizlere iş anlamında çok şey katar. Bizler bu yolu en iyi şekilde değerlendirmeli ve bu yolu en iyi şekilde kullanmalıyız. İnsagram çok güncel bir sosyal medyadır. Kendisini sürekli yenileyen bu medya yeni bir özellik sundu bizlere. 


İnstagram geçen ayda bir özellik sundu bizlere fotoğraf ve videoları kaydedip daha sonra izleyebilir ve tekrar fotoğraflara bakabiliriz. Öncelikli olarak yamanız gereken şey telefonlarınıza gelen instagram güncellemelerini kontrol edip güncellemektir. Daha sonra instagram sayfanızda kaydedilenler başlığı altında sayfa açılacaktır işte bu sayfa sizin kayıt ettiğiniz fotoğrafları ve videoları burada depolamış olursunuz
 

2.Kaydedilenler Kullanışlı Bir Kayıt Butonudur
 

Kaydedilenler tuşu fotoğrafın altında sağ tarafta küçük ve kare şeklinde bir tuştur. Bu tuşa bastığınız zaman fotoğraf ve video otomatik olarak hesabınızda toplamış olursunuz. Mesela meşgul bir anınızda kısa bir araya sahipsiniz ve bir profili instagram üzerinde gördünüz bu profili bu kısa süre içerisinde kaybetmek istemiyorsanız kaydedenler tuşunu kullanarak hemen kendi hesabınıza kayıt etmiş olursunuz ve daha sonra boş bir vaktinizde daha detaylı bir şekilde inceleme fırsatı bulmuş olursunuz. İşte bu özellik sayesinde erişmek istediğiniz profillere ulaşabilirsiniz.
 

3.Eski Fotoğraflara Erişmek Artık Çok Kolay
 

Bu özellik sayesinde eski fotoğraflarınızı ya da başka erişmek istediğiniz arkadaşlarınızın fotoğraflarına erişmek ve ulaşmak çok daha kolay. Mesela kendi hesabınızda bir fotoğrafı kayıt ettiniz diyelim daha sonradan bu fotoğrafa erişmek istiyorsanız hemen profilinizin altında bulunan kısım ile çok kolay bir şekilde zaman harcamadan bulabilirsiniz. Çok beğendiğiniz bir fotoğraf ya da videoyu tekrar görmek istiyorsanız da bu özellik sizin için vazgeçilmez bir özellik olur.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.