Instagram kullanıcılarına iyi haber! Yeni çıkartmalar geliyor!

Instagram kullanıcılarına iyi haber! Yeni çıkartmalar geliyor!

Jane Manchun Wong’un edindiği bilgilere göre yeni Instagram çıkartmaları geliyor. Kullanıcılar bu çıkartmalar ile hikayelerine şarkı sözleri ekleyebilecek.

Uygulamaların henüz çıkmamış özelliklerini kodlar aracılığı ile tespit eden ve daha önce bir çok başarılı tahminde bulunan Jane Manchun Wong, söz konusu yeniliğin kodlarını Nisan ayının sonunda fark etti. Bulduğu kodları derleyip çalıştırmayı başaran Jane Manchun Wong, bu kodların yeni Instagram çıkartmaları olduğunu fark etti.  

Jane Manchun Wong’un belirttiğine göre yeni Instagram çıkartmaları şarkı sözlerini otomatik olarak tespit edecek, bunu kullanıcıların paylaştığı hikayelerin içinde gösterecek. Bu özellik doğal olarak müzik bulunan video hikayelerde kullanılabilir olacak. Bunu bir örnek ile göstermek isteyen Jane Manchun Wong, Rick Astley’in “Never Gonna Give You Up” şarkısını video olarak hikayelerinde paylaştı. Bu sayede yeni etiket devreye girdi ve şarkı sözlerini otomatik olarak yazıya döktü.

 Instagram geçtiğimiz sene hikayeler kısmına müzik özelliğini getirmişti. Söz konusu özellik ile kullanıcılar video hikaye çekerken arka plana istedikleri müziği ekleyebiliyorlardı. Ancak söz konusu özellik şu an için (telif hakları nedeniyle) ülkemizde kullanılamıyor.Eklenecek şarkı sözleri özelliğinin ne zaman çıkacağı ve bu özelliğin ülkemizde kullanıma sunulup sunulmayacağı henüz belirsizliğini koruyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.