Instagram Kullanıcılarının Çilesi Bitmek Bilmedi

Instagram Kullanıcılarının Çilesi Bitmek Bilmedi

Instagram'da kronolojik sıralamadan popüler sıralamaya geçilmesinin ardından en son gelen güncelleme ile beraber çıkış butonu kullanılamaz hale geldi.

Daha önce Instagram tarafından duyurulan, paylaşımların kronolojik sırayla paylaşımından öneme ve popülerliğe göre paylaşılacağı geçişi, gerçekleştirilir gerçekleştirilmez, kullanıcılar arasında 'bildirimleri aç' krizi patlak vermişti. Bugün ortaya çıkan bir başka sorun ise giriş yapan kullanıcıların hesaplarından çıkamaması. Hesabından çıkmak isteyen kullanıcıların, telefonlarından uygulamayı kaldırarak tekrar yüklemesi gerekiyor.

Son güncellemenin ardından ayarlar menüsünden girilen hesaptan çıkmak için çıkış butonuna basmak yeterli oluyordu ancak güncellemeden kaynaklı olduğu düşünülen bir hata sonucu, çıkış butonu işlevsiz hale geldi. Telefonlarından Instagram hesaplarına giriş yapan kullanıcılar hesaplarından çıkmak için uygulamayı silmek zorunda kaldılar. Çıkış butonunun çalışmamasından dolayı uygulamayı kullanan pek çok kişi Twitter üzerinden Instagram'a tepkilerini dile getirdi. Şirket konuyla ilgili bir açıklama yapmamış olsa da en kısa sürede sorunun düzeltileceği düşünülüyor.

medyaege-instagram

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Instagram tarafından yapılan bir duyuruda kronolojik sıranın tarihe karışacağı, artık kişilerin göreceği paylaşımların popülerliğine ve önemine göre karşılarına çıkacağı belirtilmişti. Bu fikrin uygulanmasının ardından uygulamayı kullanan pek çok kişi insanların yaptığı paylaşımları göremeyeceği korkusuyla yaptığı paylaşımların görünemeyeceği endişesiyle 'bildirimlerimi aç' talebinde bulundu.

medyaege-instagram-2

 

Uygulamada yaşanan krizin boş yere olduğu şirket tarafından duyurulsa da endişeli kullanıcılar, #turnmeon ve benzeri hashtagler kullanarak takipçilerinden kendilerinin bildirimlerini açmalarını istedi.

 

Saatler içerisinde çok fazla ileti atılan #turnmeon ve benzeri hashtagler Instagram yönetiminin de dikkatini çekerek, bir açıklama yapmaya zorladı. Şirket haber kaynağının değişmediğini açıkladıç

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.