Instagram o güncellemeyi yayınladı!

Instagram o güncellemeyi yayınladı!

Instagram, kendini günden güne geliştirmeyi ve güncellemeyi sürdürüyor.

İş böyle olunca, bu geliştime ve güncellemelere bir yenisini daha eklendi. Yeni gelen Instagram güncellemesi ile birlikte, birçok özellik, kullanıcılara sunulacak. App Store üzerinden yayınlanan güncellemenin sürüm numarası 40.0 olduğunun altını çizelim.

Tabii, yeni yayınlanan güncelleme raporu, özellikler hakkında tam bir bilgi vermez, ancak ileride sunulacak özelliklerle ilgili, ilginç detaylar da yer alıyor. Gelin hep beraber, Instagram hikayeler güncellemesi hakkında, yeni özellikleri tanıyalım.

Instagram hikayeler güncellemesi ile gelen özellikler ve diğerleri


Burada bahsedeceğimiz özellikler, henüz mevcut değil ve ilerleyen zamanlarda gelebilir. Yeni gelen güncelleme ile birlikte, hatalar giderildi ve uygulama için iyileştirmeler de yapıldı. Bununla birlikte, yeni özellikler üzerinde çalışıldığı da ortaya çıktı.

Instagram, yeni çıkartmalar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor ve yeni gelecek güncelleme ile Q&A çıkarmaları, kullanıcılara sunulacak.

Instagram hikayeler güncellemesiYeni gelen Q&A çıkartması, takipçilerinize soru sormanıza yarıyor ve cevapları da gizli tutabileceksiniz. Bu özellikle birlikte, takipçilerinizden fikir alabileceksiniz.


Bu güzel soru kutusu, metin ve arka plan renkleri ile özelleştirilebilecek. Bu özelleştirme ile birlikte Instagram kullanıcıları, istediği rengi kullanabilecek. Bu sayede kullanıcılar, paylaşımları ile uyumlu Q&A özelliğini kullanabilecek.


Yeni güncelleme ile gelmesi muhtemel özellikler, ilerleyen zamanlarda Android telefonlarına da gelebilir. Bu konu hakkında kesin bir bilgi olmamakla birlikte, ne zaman geleceği de bilinmez.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.