Instagram o özelliği WhatsApp’a geliyor!

Instagram o özelliği WhatsApp’a geliyor!

WhatsApp, emojilerle hızlı tepki verme özelliğini test ediyor! İşte detaylar...

WhatsApp, Instagram’ın sevilen özelliği durumlara emojiyle hızlı tepki vermeyi test ediyor. Facebook, Instagram ve WhatsApp aynı şirket Meta çatısı altında bulunuyorlar. Bu yüzden aynı ya da benzer özelliklere de sahip oluyorlar.

İlk olarak WABetainfo’da ortaya çıkan özellik, şimdilik sadece WhatsApp’ın masaüstü sürümünde çalışıyor.Peki durum güncellemeleri için çalışacak hızlı tepkilerde hangi emojiler yer alacak? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

whatsapp-emoji-hizli-tepki-verme1.webp

WhatsApp, sekiz emoji test ediyor!

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, durum güncellemelerine belirli emojileri hızlı tepki olarak gönderme özelliğini test ediyor. Sekiz adetten oluşacak tepkilerde; kalpli göz emoji, sevinçten gözleri yaşarmış emoji, şaşkın emoji, üzgün emoji, temenni yapan el emojisi, alkış emojisi, parti emojisi ve yüz puan emojisi yer alacak.

WhatsApp durumlarına hızlı tepki verme özelliği şimdilik yalnızca masaüstü sürümde kullanıma açık. Yeniliğin Android ve iOS cihazlara ise yakın zamanda gelmesi bekleniyor. WhatsApp durumlar, Instagram Hikayeler kadar olmasa da yine de bazı kullanıcılar tarafından oldukça tercih ediliyor.

Anlık haberleşme uygulaması WhatsApp; geçtiğimiz günlerde iki cihazda birden kullanma, çoklu arama, dosya paylaşım sınırının büyümesi gibi özellikleri de duyurmuştu. Bu özelliklerin de gelecek hafta uygulamaya entegre edilmesi bekleniyor. Platform, yaptığı yeniliklere kullanıcı deneyimini en iyi hale getirmeye çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.