Instagram o özelliğini kullanıma sundu!

Instagram o özelliğini kullanıma sundu!

Instagram, kullanıcıların uygulama üzerinde ne kadar vakit geçirdiklerini öğrenebileceği özelliğini Türkiye’de de kullanıma sundu.

YouTube ve Facebook’un ardından Instagram da kullanıcıların uygulamada geçirdikleri süreyi görebilecekleri özelliği kullanıma açtı. Yeni özellikle isteyenler, Instagram’da geçirdikleri süreye sınır da koyabiliyor.

Günlük kullanım sınırı ayarlama, anlık bildirimleri geçici veya sürekli olarak kapatmaya olanak sağlayan yeni özelliğe, Instagram uygulamasına gelen son güncellemeyle ulaşılabiliyor.

Yeni özelliğe, Instagram uygulamasının sağ üst kısmında bulunan “Ayarlar” sekmesinin altında bulunan “Hesap” bölümündeki “Hareketlerin” sekmesinden erişilebiliyor.

Kullanıcılar, “Hareketlerin” kısmında Instagram’da geçirdikleri günlük ortalama süre verilerini, son bir haftalık dönem kapsamında öğrenebiliyor. Bu bölümde ayrıca kullanıcılara Instagram’da geçirdikleri süreyi yönetme imkanı da sunuluyor.

“Zamanını Yönet” adlı bu bölüm aracılığıyla kullanıcılar, belirledikleri süreye eriştiklerinde alabilecekleri “Günlük Hatırlatma Ayarla” ve hangi Instagram bildirimlerini almak istediklerini seçebilmeleri için de “Bildirim Ayarları” özelliklerini de kişiselleştirebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.