Instagram yeni özelliğini test ediyor!

Instagram yeni özelliğini test ediyor!

Instagram, yeni geliştirdiği özellikleri test etmeye devam ediyor. Kullanıcıların uzun zamandır talep ettiği özelliklerden biri olan  giriş deneyimini kolaylaştıran yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Instagram giriş sistemi bu sayede kolaylaşacak.

Sosyal medya uygulaması araştırmacısı Matt Navarra , kısa süre önce “Tüm Hesaplarınız için Tek Giriş” özelliğini eklediğini gösteren bir paylaşımda bulundu. Navarra, iddiasını bir ekran görüntüsünü de paylaşarak destekledi. Adından da anlaşılacağı gibi, bu özellik birden fazla Instagram hesabı olan kullanıcıların hepsini birbirine bağlamasına ve tüm bu hesaplar için aynı şifreyle oturum açmasına olanak tanıyor. Bu durum aynı zamanda farklı hesaplar arasında geçiş yapma zorluğunu ortadan kaldırıyor.

Bu özellik ile ilgili ufak bir endişe de yok değil. Bu özelliğin kullanıcılara ne zaman sunulacağı ve hesap sahiplerinin bu özelliği kaç farklı hesap üzerinde kullanacakları şimdilik bilinmiyor. Yeni özelliğin standart bir Facebook sayfasının erişimine benzer olması beklentiler arasında.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.