Instagram'a hikaye paylaşım özelliği sonunda geldi

Instagram'a hikaye paylaşım özelliği sonunda geldi

Sosyal paylaşım ağı Instagram, kullanıcılara başkalarının hikayelerini paylaşma özelliğini kullanıma sundu.

Her geçen gün kendini geliştiren Instagram, hikaye paylaşım özelliğini duyurdu. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar arkadaşlarının hikayelerini kendi profillerinde paylaşabilecek. Ancak bu özelliğin kullanılabilmesi için kişinin o hikayede etiketlenmiş olması gerekiyor.

‘@mention Sharing’ isimli yeni özellik sadece o hikayede etiketlenen kullanıcılar için geçerli olacak. Etiketleme yapılmadan önce uygulama tarafından “bahsedilen kullanıcılar 24 saat içerisinde bu hikayeyi tekrar yayınlayabilir” uyarısı gelecek. Bu uyarıdan sonra hikayede bahsedilen kullanıcılara mesaj yoluyla ‘Bunu hikayene ekle’ linki gönderilecek.

Yani bir arkadaşınız bir hikayede sizden bahsettiyse siz de onu kendi profilinizde paylaşabileceksiniz. hatta hikayeye yeni resim ya da video ekleyip üzerinde değişiklikler de yapılabilecek. Hikayeyi tekrar paylaştığınızda üzerinde istediğiniz değişiklikleri yapabileceksiniz ancak diğer kullanıcılar, ilk paylaşan kişinin ismini görebilecekler.

Yeni özellik kademeli olarak kullanıcılara dağıtılmaya başlandı. Siz de bu özelliği kullanmak isterseniz uygulamanızın güncel olduğundan emin olup hikayeler menüsünden bir arkadaşınızla deneme yapabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.