Instagram'da bu fotoğraf hesap kapattırıyor!

Instagram'da bu fotoğraf hesap kapattırıyor!

“Hesap kapattıran Instagram fotoğrafı” olarak adlandırılan bir palyaço fotoğrafı birçok kişiyi şaşkına uğrattı.

Zira bu fotoğrafı profiline koyan kişilerin hesabı kapatılıyor. “Profil fotoğrafı yapılamayan Instagram fotoğrafı” olarak da nitelendirilen bu görselin özelliği ne?

Bazı platformların bu profil fotoğrafını belli bir süre boyunca kullanabilenlere iPhone ve benzeri ödüller verdiği iddia edilidi. Instagram, ilgili görseli kullanan kişileri “intihara teşvik etme” temalı bir yazı ile uyarıyor veya hesap kapatma yöntemine başvuruyor.

Hesap kapattıran Instagram fotoğrafı nedir?

İnternet’te yayımlanan bu görsele baktığımızda aslında bu fotoğrafın bir palyaçoyu veya Mickey Mouse’u temsil ettiğini görüyoruz. Bu habere inanmayan bazı kişiler, ödül verdiğini söyleyen platformların dediğini yaptı ve kötü bir sürpriz ile karşılaştı.

Instagram, başlığı “Gönderin Topluluk Kurallarımıza Aykırı!” olan bir açıklama metni ile birçok kişinin kapısını çaldı. Aşağıdaki görsele baktığımızda “Gönderi intihar veya kendine zarar verme nedeniyle kaldırıldı!” ibaresini de görüyoruz.

hesap-kapattiran-instagram-fotografi-gitgide-yayiliyor-1-e1606415164752.jpg

Bazı kişiler bu fotoğrafı sahte hesaplarında denediğini ve bundan dolayı hesaplarının kapatıldığını söyledi. Kısacası Instagram sizin bu fotoğrafı bilerek kullandığınıza inanmak istemiyor veya size ikinci bir şans tanımıyor. Alınan diğer bir bilgiye göre bu işleme itiraz eden kişilerin hesabı 2 gün içerisinde açılıyor.

Dilerseniz sizi Twitter’da vakit geçiren kullanıcıların bu konu ile alakalı olan tepkileri (galerimizi inceleyebilirsiniz) ile baş başa bırakalım. Biz, ShiftDelete.Net olarak, bu fotoğrafı kullanmanızı tavsiye etmiyoruz! Hesabınızın zarar görmesini istemiyoruz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.