Instagram'da büyük yenilik! Artık videolara...

Instagram'da büyük yenilik! Artık videolara...

Instagram'da videolu paylaşımlar üzerinden alışveriş yapılabilecek. Instagram akışınızda karşınıza çıkan sponsorlu videolar, bir ürün listesi ile birlikte gelecek.

Instagram, platforma daha fazla alışveriş özelliği ekledi. Bu satın alma alışkanlıklarınıza bağlı, iyi ya da kötü olabilir. Bu yeni özelliklerden ilki, platformun içinde hediye veya alışveriş listeleri oluşturmak için kullanabileceğiniz Alışveriş koleksiyonu. Öykülerde veya Feed'inizde beğendiğiniz ürünleri gördüğünüzde, etiketine dokunup sağ alt köşede açılan yeni Kaydet simgesine tıklamanız yeterli.

Instagram gibi alışveriş özellikleri de kendi videolarını yayınladı. Markaların tanıtım videolarının altında alışveriş etiketleri görmeye başlaybilirsiniz. Bu etiketlere dokununca ürün listesi gösteriliyor. 

Son olarak platform, Mağazalar sekmesini yeniden tasarladı. Instagram, alışveriş etiketi olan bir ürünü koleksiyonunuza eklediğinizde, ürünü alışveriş koleksiyonu olarak ayrı bir kategoriye ekliyor. Bu kategoride yalnızca beğendiğiniz ürünleri görüyorsunuz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.