Instagram'da devrimsel özellik yolda!

Instagram'da devrimsel özellik yolda!

Facebook, Instagram üzerinde yeni özellikler ve iyileştirmeler sağlayarak, Instagram’ı daha da ilgi çekici hale getirme konusunda çok çalışıyor. Bunun bir sonucu olarak Instagram hikayelerine reaksiyon özelliği yakında geliyor.

Testler iyi giderse ve geri bildirimler olumlu olursa, Instagram’da hikayelere tepki verme seçeneğinin herkes için yakında kullanılabileceği anlaşılıyor. Bazılarınız, Facebook benzeri tepkileri zaten kullanabilecekler. Çünkü özellik, çeşitli ülkelerde Instagram kullanıcıları arasında canlı olarak test ediliyor.
 

Instagram hikayelerine reaksiyon özelliği hangi tepkileri içerecek?
 

Bu tepkiler şu an herkese açık değil. Android‘de görülen özelliğin Facebook tarafından iOS platformunda da test edilip edilmeyeceği de henüz belli değil. Bununla birlikte, hikayelerde kullanılabilecek sekiz mevcut reaksiyon olacak gibi gözüküyor: Alkış, Kahkaha, Kalpli Gözler, Şaşırma, Ağlama, Ateş, Kutlama ve 100 puan.

Bu Facebook benzeri tepkiler, en son Instagram sürümüne (54.0.0.14.82) dahil edildi ancak sunucu tarafında bir güncelleme yoluyla etkinleştirildikleri için henüz herkese gösterilmiyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.