Instagram'da gizlilik özelliği nasıl kapatılır? İşte yanıtı...

Instagram'da gizlilik özelliği nasıl kapatılır? İşte yanıtı...

Kullanıcılar Instagram'ı kullanırken kendini gizli yapmanın yöntemlerini arıyor. Özellikle listenizde yer alan kullanıcıların Instagram'ı ne zaman kullandığınızı bilmesini istemiyorsanız bu haberimiz sizin için. İşte Instagram'ı gizli kullanmanın yollar..

Geçen hafta Instagram'ın yeni güncellemesiyle birlikte sunmaya başladığı yeni özelliği ile listenizdeki kullanıcılara  Instagram'ı kullanıp kullanmadığınızı gösteriyor.  Bu özelliğe benzer bir özellik, direkt mesajlarında sunuluyordu. Fakat bunun ötesine geçmek isteyen Instagram yeni işlevi ile kendini bir adım daha öteye taşıyor. 

Peki bu özelliği kullanmak için ne yapmanız gerekiyor?

Öncelikle gizlilik ayarlarınızı kapatmak için Instagram uygulamasında yer alan Ayarlar simgesine tıklayın. Daha sonra Gizlilik ve Güvenlik bölümüne tıklayın ve burada Hareket durumu'na gidin. Son olarak Hareket göster ayarını kapalı konuma getirin. 

Bu değişiklik sonucunda arkadaşlarınıza en son ne zaman çevrimiçi olduğunuzu gösteren 'yeşil ışık' işaretinden muaf olacaksınız. 

Yalnız bu ayarı değiştirdiğiniz de, başkalarının da durumunu göremeyeceksiniz. Kısacası Instagram'da gizli kalmak istiyorsanız, listenizdeki kullanıcıların da gizli olacağını unutmayın. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.