Instagram’da istenilen kullanıcı adı nasıl alınır

Instagram’da istenilen kullanıcı adı nasıl alınır

Ücretsiz Instagram kullanıcı adı alma

Günümüzde milyarlarca insan, Instagram uygulamasını kullanıyor. Hal böyle olunca, kendiniz için kullanıcı adı almak da zorlaşıyor. Hatta, sahip olduğunuz kurumun Instagram kullanıcı adı da aynı durumdan nasibini alabiliyor. Biz de sizler için bu durumu ortadan kaldıracak yönetimi, sizlere aktarıyoruz. İşte ücretsiz istenilen Instagram kullanıcı adını alma!

Ücretsiz Instagram kullanıcı adı alma

Önceden alınmış ya da aktif olmayan hesabın kullanıcı adını almak için şu adımları izlemeniz gerekiyor. Bu işlemi yapmak ücretsiz olup, istediğiniz Instagram kullanıcı adını alabiliyorsunuz. İlk önce bize sunulan forumu eksiksiz doldurmamız gerekiyor.

Öncelikli olarak, forum için buraya tıklayınız. Bu forumu doldurmadan önce de bazı adımlara da dikkat etmeniz gerekiyor. Almak istediğiniz kullanıcı aktif bir hesapsa eğer, kullanıcı adını alma olasılığınız çok az. Ayrıca forumu doldurduğunuz zaman, sizlere hemen cevap gelemz ve birkaç hafta beklemeniz gerekiyor. Forumu dolduranlar için de şunu söylememiz gerekiyor. Kişisel olarak talepte bulunanlar için bu işlem şu an için geçersiz ve sizleri başka kullanıcı adı almanız için tavsiyede bulunuyor.

Foruma başvuru yapabilmeniz için ikinci seçeneği seçmeniz gerekiyor. Bu da ticari hesaplar için geçerli olup, sizlerden kurumunula ilgili belli başlı bilgiler istiyor.

Bu aşamaları doldurmanız için şu aşamaları geçmeniz gerekiyor. İlk önce talebim bir ticari hesap için deyiniz. Ardından “bu kullanıcı adını bir başkası kullanıyor ve bu internet adresini ziyaret ettiğimde içeriklerini görebiliyorum” olan yazıyı seçin. Daha sonra da “Ticari marka haklarımın ihlaliyle ilgili şikayette bulunmak istiyorum” seçeneğine tıklayın. Sizleri Ticari Marka Şikayet Formu sayfasına yönlendirecek. Buradan ilgili seçeneği seçiniz.  Buradan “Ticari marka haklarımı ihlal ettiğini düşündüğüm bir içerik buldum” seçeneğine basın. Bastıktan sonra “Ticari marka şikayetime devam et” seçeneğine basarak işleminize devam edin. Burada sizlerden iletişim bilgileri, ticari marka bilgileri, şikayet etmek istediğiniz içerik bilgileri ve beyan kısmına tıklamanız gerekiyor. Bu formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduğunuz taktirde kullanıcı adını almak için bir adım daha önde oluyorsunuz.

Forumu doldururken dikkat edilmesi gereken bazı konular bulunuyor. Almak istediğiniz kullanıcı adının domain adresi size aitse eğer, o kullanıcı adını almak için şansınız artıyor. Bu tarz şeyleri de forumu doldururken belirtmeniz gerekiyor. Hatta, dosya eki olarak gönderirseniz önemli bilgileri, kullanıcı adını hızlı bir şekilde alabilmenize olanak sağlamış oluyorsunuz. Son olarak, size Instagram tarafından gelen mail için de güzel ve ayrıntılı bir cevap vermeniz gerekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.