Instagram'da onaylı hesap nasıl alınır? İşte yanıtı...

Instagram'da onaylı hesap nasıl alınır? İşte yanıtı...

Instagram onaylı hesap alımı konusunda yeni bir adım attı.

Sosyal medya, geçtiğimiz aylarda ilk olarak Avustralya'da sunduğu onaylı hesap talep etme özelliğini ilerleyen günlerde tüm dünyaya sunmaya hazırlanıyor. Peki, Instagram onaylı hesap nasıl alınabilecek?

Instagram ilk olarak platformun da çok sayıda takipçisi bulunan hesapları gözden geçirerek gerçekliğini değerlendirecek. ikinci konu ise kullanıcıların güvenli bir şekilde oturum açmasını sağlayacak iki faktörlü kimlik doğrulama‘nın getirilmesini içerirken son ve kullanıcıları en çok dikkatini çeken yenilik ise öne çıkan kişiler için küresel doğrulama yani onaylı hesap alma formu‘nun getirilmesini içeriyor.

Instagram, çok takipçisi olan hesaplar için kullanıcıların daha fazla bilgi edinmesi ve bunların doğruluğunun değerlendirilmesi adına Bu Hesap Hakkında yeniliğini sunacak. Böylelikle hesabın Instagram’a katılım tarihi, ülkesi ve son 1 yıldaki kullanıcı adı değişiklikleri ile hesabın yürüttüğü reklamlar görülebilecek.

Instagram hesap doğrulama nasıl yapılır?

Instagram’da onaylı hesap alımı özelliği aktif durumda. Hesap doğrulama formu‘na ulaşmak için profilinizdeki Menü’den Ayarlar ve Doğrulama Talebi adımlarını takip etmeniz gerekiyor. Ulaşacağınız Instagram Doğrulaması için Başvur alanından; kullanıcı adı, ad soyad bilgileri doğum tarihini gösteren resmi bir  kimlik iletmeniz gerekiyor. Bu başvuru sonrasında hesabın kesin olarak doğrulanacağını garanti etmediğini de belirtelim.

İki faktörlü kimlik doğrulama nasıl kullanılır?

iki faktörlü doğrulama ile hesabınıza giriş yapmanız hem kolaylaşacak hem de daha güvenli hale gelecek. Bunun için profilinizden Menü simgesini ve İki Faktörlü Kimlik Doğrulaması seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Şayet bir doğrulama uygulaması yüklüyse, uygulama otomatik olarak anlıyor ve bir giriş kodu gönderiyor. Uygulamaya gidip kodu Instagram’a girdiğinizde özellik otomatik olarak aktif hale geliyor. Böyle bir uygulamanız yoksa da Instagram size App Store veya Google Play Store’a yönlendiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.