Instagram’da test nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Instagram’da test nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Snapchat’in bir özelliğini alarak gücüne güç katan Instagram, buradaki geliştirmelerini sürdürüyor. 

Instagram Hikayeler test özelliği ile daha da interaktif bir hale geliyor. Peki Instagram test nasıl yapılır? Bu yazımızda size Instagram test yapma özelliğini anlatıyor ve nasıl yapacağınızı paylaşıyoruz. İşte adım adım Instagram test quiz özelliği…

Instagram test özelliği yakın zamanda uygulanmaya başlandı. İlk olarak soru-cevap şeklinde kartları kullanmaya başladığımız Instagram’da artık test de yapabiliyoruz. Bu kimi zaman bir anket olarak da kullanılabilir. Instagram test nasıl yapılır? Sorusunun cevabı ise aslında çok basit.

Instagram test yapma özelliğini kullanabilmek için öncelikle bir Instagram hesabınızın olması gerekiyor. Kendini bir Instagram hesabınızı açın. Ardından aşağıdaki yönergeleri devam ettirebilirsiniz.

instagram-test-nasil-yapilir-2.jpg
Hesabınıza giriş yaptıktan sonra Instagram Hikayeler kısmında bir paylaşımda bulunmalısınız. Çünkü, Instagram test yapma özelliği yalnızca bu kısımda çalışıyor. Çektiğiniz bir fotoğrafı hikaye atmak için giriş yaptığınızda, ekranı yukarı kaydırmanız yeterli. Sonrasında kullanabileceğiniz etiketler karşınıza çıkacak.

instagram-test-nasil-yapilir-1.jpg

Instagram test nasıl yapılır? Sorusunun yanıtı da bu kısımda başlıyor. Etiketler arasında Test ikonunu hemen göreceksiniz. Bu ikona dokunduktan sonra karşınıza bir soru kutucuğu gelecek. Burada ilk olarak sorunuzu sonrasında ise şıklarınızı yazarak ilerleyeceksiniz. Minimum iki şık ekleyebileceğiniz Instagram test yapma özelliğine isterseniz daha fazla şık da ekleyebilirsiniz. Ekrandaki zarlar ikonuna tıklayarak Instagram’ın belirlediği sorulardan da seçim yapabilirsiniz.

instagram-test-nasil-yapilir-3.jpg
Instagram test quiz özelliği için yalnızca bunları yapmanız yeterli. Sonrasındaki süreç tıpkı normal bir hikaye paylaşmak gibi ilerliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.