Instagram'dan büyük yenilik! Keşfet sayfasına eklendi

Instagram'dan büyük yenilik! Keşfet sayfasına eklendi

Instagram, Keşfet sayfasına alışveriş sekmesi ekledi. Kullanıcılar, bu sekmeyle alışveriş yapılabilen paylaşımları daha kolay bulabilecek.

Instagram'ın IG Shopping adlı bağımsız alışveriş uygulamasını kullanıma sunmaya hazırlandığını sizlerek daha önce aktarmıştık. IG Shopping ya da IG Alışveriş, kullanıcıların uygulama içinde ürünlere göz atmalarına ve satın almalarına olanak sağlıyor. 

Instagram, şimdiyse Keşfet sayfasına alışveriş sekmesi ekledi. Kullanıcılar, bu sekmeyle alışveriş yapılabilen paylaşımları daha kolay bulabilecek.  Alışveriş sekmesi ile, alışveriş odaklı gönderiler artık bu sekme altında toplanacak. Bu sekme altında gönderilerin dışında hemen satın alabilmeniz için özel hikayeler de bulunuyor. Özellik şimdilik belli ülkelerde ve kısıtlı sayıda kullanıcı üzerinde test ediliyor. Özelliğin yakın zamanda tüm kullanıcılara sunulması planlanıyor. 

IG Shopping ise Instagram'ın e-ticaret pazarındaki artan etkisini genişletmek için çaba gösterecek. Ayrıca kullanıcıların doğrudan IG Alışveriş uygulamasında takip ettikleri perakendecilerin ürünlerine göz atmalarını ve satın almalarını da sağlayacak

Uygulamanın geliştirilmesi hala devam ediyor. Ne zaman pazara sunulacağı belirsiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.