Instagram'dan canlı yayınlara yeni özellik...

Instagram'dan canlı yayınlara yeni özellik...

Instagram kullanıcıların artık arkadaşlarıyla birlikte canlı yayın yapabileceklerini duyurdu.

Instagram, ilk olarak Ağustos’ta test etmeye başladığı ‘canlı yayına bir arkadaş davet etme’ özelliğinin kullanıma hazır olduğunu duyurdu. Instagram'ın uzun süredir test aşamasında olan arkadaşlarınızla beraber canlı yayın yapma özelliği, yayınlanan güncelleme ile birlikte platforma geldi. Özellikle aynı anda en fazla bir arkadaşınızla daha canlı yayın yapabileceksiniz. 

Instagram, canlı yayın özelliğine bir güncelleme daha getirdi. Bu yeni özellik ile insanlar, bir arkadaşlarını davet ederek ortak canlı yayın yapabilecek, hatta geçtiğimiz ay sunulan yüz filtreleriyle eş zamanlı olarak oynayabilecekler. 

Instagram canlı yayına birini davet edebilmek için o kişinin canlı yayını hali hazırda izliyor olması gerekiyor. İzleyiciler arasından seçilen kişi daveti kabul ettiğinde ekran ikiye bölünüyor ve ortak yayın başlıyor.

Instagram'da canlı yayına arkadaş nasıl davet edilir?

Instagram canlı yayını açtığınızda sağ alttaki yeni simgeye dokunun ve şu anda izlemekte olan herkesi davet etmek için 'Ekle'ye basın. Arkadaşınız canlı yayına katıldığında ekran ikiye bölünüyor ve arkadaşınız ekranın hemen altında çıkıyor.

Yayın sırasında davet ettiğiniz kişiyi yayından kaldırıp yayın süresi boyunca başka arkadaşlarınızla da canlı yayına devam edebiliyorsunuz.

Birisiyle birlikte canlı yayın yaptığınızda, "Hikayeler" listesinde takipçileriniz de anlık olarak bunları görebilecek. Canlı yayınlarınız yine 24 saat boyunca "Hikayeler" kısmında yayınlayanacak ve daha sonra kaybolacak. Bunları her zamanki gibi telefonunuza kaydedebilirsiniz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.