Instagram’dan yazdıklarınızı sildirecek özellik! Yeni kaybolma modu

Instagram’dan yazdıklarınızı sildirecek özellik! Yeni kaybolma modu

Facebook; Messenger ve Instagram için yeni kaybolma modu özelliğini sunuyor.

Instagram, Facebook’a satılmasıyla birlikte farklı bir çehreye büründü. Bazılarının çok sevdiği bazılarınınsa hiç hoşlanmadığı özellikleri bünyesine ekleyen Instagram şimdi de kaybolan mesajlara kavuşuyor.

Yakın zaman önce Messenger ve Instagram direkt mesajları birleşmişti. Bunun sonucu olarak her iki tarafa da gelecek özellik ilk etapta Messenger tarafına geliyor. Bu özellikle birlikte mesajlar artık sonsuza kadar kalmayacak.

Kaybolma modundan kasıt ise arkadaşlarınızla yaptığınız sohbetler için mesajların bir süre sonra silinmesini içeriyor. Özellik ABD’deki Messenger kullanıcılarında ve yeni mesajlaşma deneyiminin etkin olduğu hesaplar için Instagram’da kullanılabilir durumda. Şaşırtmayan bir şekilde temelde bu özellik Snapchat’teki geçici mesajlaşma yöntemine benziyor. Bu mod açıkken, gönderdiğiniz mesajlar geçici oluyor. Moddan çıkıldığında ise her şey kayboluyor.

Söz konusu özellik açıkken ekran görüntüsü aldığınızda diğer taraf bu konuda bilgilendiriliyor. Kaybolan mesajları kullanmak için her iki tarafın da bu modu aktif etmesi gerekiyor. Özellik şu an için ABD’deki Messenger’a ve bazı ülkelere geliyor. Konu hakkında detaylı açıklama yapmayan, bu özellik ile WhatsApp’taki özelliğe göz kırpıyor gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.