Instagram’dan yeni özellik! Takipleşmeyi kolaylaştırıyor

Instagram’dan yeni özellik! Takipleşmeyi kolaylaştırıyor

Instagram, kullanıcıların birbirini takip edebilmesini kolaylaştıracak bir özelliği test etmeye başladı.

TikTok gibi büyük bir rakip ile karşı karşıya olsa da, günümüzün en popüler sosyal medya platformu olmaya devam eden Instagram her geçen gün yeni bir özellik ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde masaüstü için gönderi paylaşma özelliğini denemeye başlayan şirket, bu kez de mobil kullanıcıların işini kolaylaştıracak yeni bir özelliği test etmeye başladı.

Instagram, takip butonuna yeni düzenleme getiriyor

Instagram birden fazla hesabı olan kullanıcıların birilerini takip etmesi konusunda işlerini kolaylaştıracak. Normalde bir kullanıcı yönettiği bir sayfa üzerinden başka birini takip etmek istediğinde, mevcut hesaptan diğer hesaba geçmesi gerekir.

kullanicilar-herhangi-bir-hesap-uzerinden-birilerini-kolayca-takip-edebilecek.-e1621277487100.jpg

Ancak önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak olan özellik sayesinde bir hesap üzerinden birine istek gönderirken iki hesap arasında seçim yapmanıza izin verilecek. Bu sayede hesaplar arasında geçiş süresinden de tasarruf etmiş olacaksınız.

Hali hazırda test edilmekte olan birçok özellik ile benzer şekilde Instagram şu anda bunu beta olarak bile sunmadı. Bu nedenle ne zaman herkesin kullanımına açılacağı bilinmezliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.