Instagram’dan yeni para kazanma yöntemi! Daha yakın diyalog

Instagram’dan yeni para kazanma yöntemi! Daha yakın diyalog

Instagram yeni para kazanma yöntemi ile birlikte içerik oluşturucularının takipçileri ile daha yakın bir diyalog kurmasını sağlamak istiyor.

Instagram, geçtiğimiz aylarda seçilen birkaç kişiyle test ettikten sonra daha büyük bir fenomen grubuna yeni IGTV rozetlerini getiriyor. Bu yeni rozetler, Instagram fenomenlerine hayranlarının desteklerini gösterebilmeleri için eğlenceli ve yeni bir yol sunuyor. Rozetler seçeneği yorum çubuğunun üzerinde görünüyor. Buy olarak görünen bu yeni buton, kullanıcıya Instagram canlı yayın sırasında aynı zamanda normal kalp düğmesi yerine kullanılabilecek özel bir kalp butonu da veriyor.

instagram-yeni-para-kazanma-yontemi-00.jpg

İlk etapta Ronne Brown ve Youngezee gibi yüksek takipçili hesaplarda görülen bu özellik, şimdi daha fazla fenomene ulaşıyor. Instagram, koronavirüsü döneminde artan Instagram Canlı yayınlarına karşılık olarak yeni yöntemler deniyor. Öyle ki koronavirüs döneminde canlı yayınlara katılım yüzde 70 oranında artış gösterdi ve burası da bir reklam ve para kazanma alanına dönüşmüş oldu.

Instagram’ın kısa süre içinde bünyesine yeni para kazanma özellikleri ekleyerek aslında yüksek takipçili içerik oluşturucularının Instagram’a odaklanmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.