Instagram’da Pop-up devri başlıyor!

Instagram’da Pop-up devri başlıyor!

Ortaya çıkan bir sızıntıya göre Instagram yeni özelliği ile kullanıcıların hiçbir şeyi kaçırmamasına yardımcı olacak. En Son Gönderiler pop-up olarak açılacak.

İsabetli sızıntılarıyla bilinen Jane Manchun Wong, bu kez Instagram yeni özelliği için kolları sıvadı. ‘En Son Gönderiler‘ özelliğinin geldiğini söyleyen Wong, paylaşımıyla bu özelliğin nasıl göründüğünü de takipçilerine gösterdi. Ana ekran üzerinden bir pop-up olarak açılan özellik, ‘Gönderileri Gör’ seçildiği takdirde kullanıcının görmediği tüm paylaşımları kronolojik olarak sıralıyor.

Ortaya çıkan prototipin doğrulanması ve daha fazla detay alabilmek için Instagram’a ulaşan Yahoo Finance, şirketin bu konu hakkında açıklama yapmaktan kaçındığını söyledi. Ancak, burada Wong’un geçmişine bakmak gerekiyor.

Şimdiye kadar birçok platformdaki yeni özelliği Twitter üzerinden karşımıza çıkaran Wong, genellikle yanılmadı diyebiliriz. Wong’un ortaya çıkardığı özellikler birkaç ay sonra resmi olarak duyuruldu. Bu da yeni özelliğin birkaç ay sonra kullanıcılara sunulabileceğine işaret ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.