Instagram'ın ardından Facebook ve Messenger da kapatıyor!

Instagram'ın ardından Facebook ve Messenger da kapatıyor!

Instagram'ın ardından Facebook ve Messenger da Windows Phone'lara destek çekme kararı aldı. Windows Phone'lar yavaş yavaş tarihe karışıyor.

Popüler sosyal medya devi Instagram, Windows işletim sistemli telefonlar uygulamayı kapatacaklarını duyurmuştu. Uygulama için son tarih olarak da 30 Nisan'ı göstermişti. Instagram'ın bu açıklamalarının ardından Facebook ve Messenger uygulamalarının da Windows Mobile desteğini sonlandıracağı ortaya çıktı. Bu kararın ardından bu cihazlara sahip olanlar telefonlarındaki her üç uygulamayı da  artık kullanamayacak. 30 Nisan'dan itibaren kaldırılması beklenen Instagram, Facebook ve Messenger'ın desteğinin çekilmesi sürpriz bir karar değil.  Windows 10 Mobile yüklü cihaz sayısı dünya genelinde oldukça az ve yazılım geliştiricileri bu işletim sistemi için uygulama geliştirmeye sıcak bakmıyor. Ancak Windows 10 Mobile yüklü telefon kullananlar, uygulamayı kullanamıyor olsalar da telefonlarında bulunan web tarayıcıları üzerinden her üç platforma da erişmeye devam edebilecek. 

Instagram'dan daha önce konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"30 Nisandan itibaren Instagram'ın Windows 10 Mobile uygulaması artık kullanılamayacak. Mobil tarayıcınızı kullanarak Instagram'da hala oturum açabileceksiniz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.