Instagram’ın masaüstü sürümü yenileniyor! Hikaye güncellemesi

Instagram’ın masaüstü sürümü yenileniyor! Hikaye güncellemesi

Instagram’ın genellikle mobil sürümü için yeni özellikler getiriliyor olsa da masaüstü sürümü için de bazı yenilikler geliyor. İşte bu kapsamda Instagram Web için hikaye arayüzü güncelleniyor.

Instagram’ın yeni gelecek güncellemesiyle birlikte arayüzün yenileneceği söyleniyor. Her ne kadar mobil uygulaması daha fazla kişiye ulaşsa da platformun web tarafındaki versiyonu için de geliştirme sunması bekleniyor. Özellikle bilgisayardan hikayeler arasında geçiş yaparken pek çok kullanıcı iyi bir deneyim yaşamıyordu.

Aşağıda gördüğünüz yeni tasarım arayüzü sayesinde hikayeler arasında geçiş yapmak daha pratik hale geliyor.

Yenilenen arayüz tasarımı sayesinde hikayeler arasında geçiş yapmak isteyenler hem daha kolay geçiş yapabilecek hem de bir sonraki hikayeyi ve kimin paylaşım yaptığını görebilecek. Instagram’ın bu sayede daha iyi bir deneyim sunması bekleniyor.

Hatırlayacağınız üzere Instagram en son işletmeler için Profesyonel Pano özelliğini duyurmuştu. Hem içerik oluşturucu hesaplarını hem de işletme hesaplarını hedef alan bu özellik sayesinde kullanıcılar istatistiklere tek bir çatı altında daha detaylı ulaşabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.