Institut français İzmir’den eğitim atağı!

Institut français İzmir’den eğitim atağı!

Institut français Türkiye İzmir şubesi, birlikte başarılı etkinlikler gerçekleştirdiği İzmir Saint Joseph Lisesi ve İzmir Tevfik Fikret Lisesi ile işbirliğini sürdürecek

İzmir Saint Joseph Lisesi Müdürü Jacques Augereau, İzmir Tevfik Fikret Lisesi Müdiresi Dürrin Toksöz ve Institut français İzmir Müdürü José- Maria Queirós bir araya geldi. Aynı zamanda görüşmede Institut français İzmir Müdürü José- Maria Queirós tarafından okul müdürlerine Fransız Avrupa ve Dışişleri Bakanlığı tarafından belgelenmiş “France Education Sertifikası” ve Fransızca eğitim dilinde “Mükemmellik Markası” takdim edildi.

Institut français İzmir Müdürü José- Maria Queirós, sözleşmeler doğrultusunda Fransa Büyükelçiliği’nin desteğiyle İzmir Saint Joseph Lisesi ve İzmir Tevfik Fikret Lisesi personel ve öğrencilerinin Fransızca kursları alması için gerekli düzenlemeleri üstlenmeye devam edeceklerini söyledi. Maria Queirós, “İzmirlilerin ihtiyaçlarına ve isteklerine uygun dil eğitimi, kültürel faaliyetler ve sanatsal değişim etkinlikleri sunarak, Fransa ve Türkiye arasında köprü olmaya devam edeceğiz” dedi.

projects-5505-1626206733679-foto2-001.jpg

En yeni ve eğlenceli teknikler

Institut français Türkiye İzmir şubesinin, yabancı dil öğretiminde yetkin bir rol aldığını belirten Maria Queirós, “Fransızca’yı İzmirlilere en yeni ve en eğlenceli tekniklerle öğretiyoruz. Bir yandan bölgedeki eğitim kurumlarıyla eğitimde işbirlikleri yapıyor, diğer yandan yerel partner kurumlarla birlikte sanatsal projeleri desteklemeye devam ediyoruz. Sinema salonu, sergi salonu ve kütüphanemiz sayesinde çok sayıda Fransızca belgesel film, kitap, müzik yayınlarının İzmirlilere ulaşmasını sağladığımız için de ayrıca mutluyuz. Tüm İzmirlileri kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.