İnternetten güvenilir alışverişin adresi Denizkızı Duygu!

İnternetten güvenilir alışverişin adresi Denizkızı Duygu!

2020'nin trend kıyafetleri güvenilir alışverişin adresi Denizkızı Duygu'da... 

Meyda Ege- İnstagram üzerinden kıyafet satışı yapan Denizkızı Duygu, çiçeği burnunda bir firma olmasına rağmen büyük ilgi görüyor.  31 Ocak'ta açılan Denizkızı Duygu bin çeşit birbirinden güzel ve şık kıyafetleriyle müşterilerine hizmet veriyor.

arc_8285.jpg

İnstagram üzerinden kıyafet satışı yapan Denizkızı Duygu, yazın trend renkleri  ve modelleriyle büyük ilgi görüyor. İnternet satışında güvenilir firmalar arasında yerini alan Denizkızı Duygu'da bütün kadınların zevklerine hitap edecek ürünler bulunuyor. Denizkızı Duygu'dan aldığınız ürünleri kapıda ya da kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

arc_8296.jpg
Firma sahibi Seda Yavuz, "Halkımız son zamanlarda internet satışına dağa çok yöneldi. Biz bunun üzerine güvenilir bir marka ve firma olduğumuzu kanıtlayarak. Müşterilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz" açıklamasını yaptı. 

arc_8303.jpg

500 ürünün tanıtım çekimlerinin başladığını belirten Seda Yavuz, "Bu sabah başlayan çekimlerimiz 2 gün sürecek yaklaşık 500 ürünün çekimleri yapılacak. Bize bu süreçte desteklerini esirgemeyen Çeşme'deki Alaçatı Premier Solto Hotel'e teşekkür ederim" dedi.

arc_8307.jpg

Ürünlerin çekimlerinde model aynı zamanda profesyonel beden eğitimi öğretmeni ve yüzme antrenörü Duygu Uzlu yer alırken fotoğraf çekimlerini Arif Çayan gerçekleştirdi.

arc_8312.jpg

instagram adresi; denizkizi.duygu

arc_8323.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.