İntizar ve Ferman Toprak, Dalmaz Center'da sahne aldı!

İntizar ve Ferman Toprak, Dalmaz Center'da sahne aldı!

İntizar ve Ferman Toprak ikilisi sürprizlerle dolu bir geceye imza attılar.

İntizar, kendisini dinlemeye gelen Ahmet Selçuk İlkan ve Emre Kaya'yı da sahnesinde ağırlayarak her ikisiylede doyumsuz düetlere imza attı. Ünlü şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ın şiirlerine eşsiz yorumu ile eşlik ederek Dalmaz Center'da romantik rüzgarlar estiren İntizar, daha sonra sahneye davet ettiği popçu Emre Kaya ile de ''Ankara'nın Bağları''nı söyleyerek hayranlarını ağaya kaldırdı. Her iki sanatçı dostunu da yere göğe sığdıramayan İntizar, ''Bazı insanların kalplerinizde apayrı yerleri olur. Ahmet Abi ve Emre'de bu tanıma birebir uyan dostlardır.'' ifadelerini kullandı. Taş detaylı siyah gömleğinin altına yine siyah renk bir şalvar tercih ederek sahnedeki şıklığını tamamlayan İntizar, tercihini yine sadelikten yana kullandı.

intizar---ahmet-selcuk-ilkan-(1).jpg

FERMAN TOPRAK 2020'E BİSLE BAŞLADI...

Gecenin ikinci bölümünde mikrofonu İntizar'dan devralan Ferman Toprak, seslendirdiği hareketli parçalarla Dalmaz Center'daki coşkuyu ikiye katladı. Bir buçuk saatlik performansının finalini ''Aynalar'' şarkısı ile yapan Toprak müzikseverler tarafından tezahüratlarla sahneye davet edildi. Yoğun istek üzerine bir kez daha sahneye dönen ve programını yirmi dakika  uzatan Toprak kapanışı  ''Tesbih'' şarkısı ile yaptı.

ELMİRA YÜREK HOPLATTI

Öte yandan gecede muhteşem bir sahne şovuna imza atan Mezdeke'nin günümüzdeki temsilcisi oryantal grubu Elmira, Dalmaz Center müdavimlerini mest etti. Kıvrak dansları figürleri ile yürekleri hoplatan Elmira, Dalmaz Center misafirlerinden bir kez daha tam not almayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.